Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » Duyurular » Gündem » Nightshift Partisi 2-3-4 Mart 2007'de Bilgi Üniversitesi'nde...

Comment

LinkBack Article Tools
Old 26.01.2007  

cgencer's Avatar

Yer: istanbul
Nightshift Partisi 2-3-4 Mart 2007'de Bilgi Üniversitesi'nde...

Merhaba,

6 senedir sürdürmekte olduğumuz demopartisi etkinliklerinden Nightshift, 2-3-4 Mart 2007 tarihlerinde Bilgi Üniversitesi'nde. Demo partileri, Commodore ve Amiga zamanlarından beri bilgisayarları daha sanatsal olarak kullanmakta olan bir kesim insanın bir araya gelerek ürettiklerini sunmak veya orada üretmek için bir araya geldiği workshop niteliğinde etkinliklerdir. Çoğunlukla da dijital sanatların uç noktalarında üretim yapanlar ve kod yazmaya gönül vermiş insanlardan oluşan bu kesimde bilgisayar oyunu yazan insanlar da yoğunlukta olmakta.

Herhangi bir platforma bağlı olunmamasına rağmen, çoğunluğun 8 bit biligsayarlara olan aşkı dolayısıyla Commodore bilgisayarları, hala bu partilerin odak noktası. Console cihazlar, mobil platformlar, handheld PDA cihazlar... kod yazılabilecek her yerde bu üretim devam ediyor; kimi müzik, grafik yapıyor, kimi de birkaç kişi bir araya gelerek hem mizk, hem grafik, hem de kod becerisi ortaya koyan demolar yazıyor. Kod dışında tabii ki Photoshop, 3dmax, flash gibi çağdaş üretim araçları da önemli bir yer teşkil etmekte. Parti süresince çeşitli seminerler de, bu ortamı görüp ilgi duyanlara biraz dah geniş bir vizyon sunacak.

Daha da merak edenler geçen sene düzenlenen parti görüntülerini ve parti için üretilen çalışmaları inceleyebilir.

Unutmayın, partiye katılmak için bir üretim yapmak zorunlu değil. Sadece orada olmak ve demo scene'e gönül vermiş her yaştan kişilerle muhabbet etmek, yapılan demoları izlemek, hiç tanımıyorsanız bu ortamı, camiayı tanımak bile keyifli olacak.

bu forumun üyelerini de bu partide de görmek isteriz! Hala kayıt olmadıysanız
http://www.nightshiftparty.net
adresinden hemen kaydolabilirsiniz.
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 26.01.2007  

sahip's Avatar

Yer: istanbul
Re: Nightshift Partisi 2-3-4 Mart 2007'de Bilgi Üniversitesi'nde...

hem başvurdum
hem haberini de yaptım sunipeyk den.
teşekkürler cgencer
sahip şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Comment

Etiketler

universitesinde , bilgi , 2007de , mart , 234 , partisi , nightshift

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 04:38.