Zoque.Forum
»
T-shirt ve grafik tasarım dünyası
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
T-shirt ve grafik tasarım dünyası
Türkiye'de de grafik tasarımın ele alınış biçimleri değişmeye başlamış sonunda. daha önce bu konuda görüş bildirmiştim ama paylaşmadan edemedim çünkü www.think-shirt.com adlı sitede çok eğlenmeye başladım. tasarım yarışmaları yapılıyor ve kullanıcıların oyuyla dereceye girenler t-shirt üstüne basılıyor.
Asıl hoşuma giden t-shirt'de alışık olmadığımız grafik tasarımların yarışması. Sonunda bizde de birşeylerin düzgün yapılabileceğinin güzel bir örneğidir diyorum. çok yeniler ama iyi bir tavır sergiliyorlar. ilk yarışma bitmiş, oylamaları başlamış bugün. ve ilginç tarafı halen devam eden yarışma da var. tavsiye etmek istedim. yarışmalara katılım ve oylamalar için burayı kullanabilirsiniz (ilk girişte sayfalar arasında kaybolunabiliyor biraz, ama ana sayfa animasyonundan mutlaka zevk alın derim) Hatta grafik tasarımda farklı uygulama alanlarını burda paylaşırsak çok memnun olurum. Mesaj klubismus tarafından 01.02.2007 (14:25) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Re: T-shirt ve grafik tasarım dünyası
Benzer bir uygulamayla t-shirt satışı yapan ve sen tasarla bölümüyle tasarlanan t-shirtler'in oylamaya sunulduğu sinekshop var. Eğer tasarımınız beğenilirse üretiliyor ve aynı zamanda tasarımcı da ödül kazanıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Güzel bir güncelleme yapayım: Tam şu sıralarda think-shirt.com'da tasarım yarışması oylamaları devam ediyor. Çok özenli çalışmalar olduğu gibi beklentinizin altında kalan çalışmalarla da karşılaşabiliyorsunuz. Herkes oy kullanabiliyor. benim yüksek oyum bu çalışmaya gitti
Oylamalara buradan kolayca ulaşabilirsiniz. Bilemiyorum ama bana keyif verdi kendi t-shirt tasarımın için oy vermek Gerçi puan sistemini hala tam anlamış değilim ama zevkli... |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: li yersiz
|
Satın alınan her t-shirt başına -bildiğim kadarıyla- eser sahibine %10 telif ücreti veriliyordu.
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
Türkiye'de de artık öyle bir site var. tish-o.com.tr. İstediğiniz dizaynı t-shirt üzerine yerleştirebiliyorsunuz. Tabi hazır dizaynlar da var..Yakında bi tasarım yarışması yapacakları duyumlarım arasında..Bilgilerinize..
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
www.bumoda.com daha başarılı bir örnek. T-shirt tasarımını kendiniz yapıyor ve satın alıyorsunuz. Sanırım bu işi ciddiye almış nadir sitelerden biri.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!