|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Belkide Tasarım Yapamayacağız!!!
Merhaba arkadaşlar... Yazacaklarım ne grafik tasarım la nede tasarımın her hangi bi alanıyla ilgili teknik veya teorik bilgi değildir... Fakat tasarımcılar tarihin belirli dönemlerinde hep akımlar başlattı. dönemleri başlattı ve bitirdiler... Bunlar kimi zaman sanatsal kimi zaman düşüncesel hatta bilim adamlarınıda ben sanatçı olarak görürüm ki onlar dünyanın gelişiminde sanırım biz tasarımcılardan daha aktifler.... Son günlerde yoğun olarak tartışılan (Aslında uzun senelerdir tartışılan fakat malum ülkenin ticari ve siyasal çıkarları ve bizim ülkemizin de o ülkeye bağımlı olması sebebiyle önemsenmeyen) konu olan dünyamızın ısınma problemi... İşimiz gereği gündemi takip etmek gereğimiz olduğu için konuyu deteylı olarak açıklama gereği duymuyorum... detaylı bilgiye www.kureseleylem.org sitesinden ulaşabilirsiniz. Ben ne www.kureseleylem.org sitesinin sahibi nede bi şekilde bu işten maddi manevi çıkarı olan biriyim. Yaptığımız işim duyarlılıığına dayanarak bu işde bir nebzede katkımızın olmasını istedim sadece... Malum devletin desteklediği ve sadece görüntü olsun diye eylem yapan malum oluşuma değilde kendi ülkemizde kendi vatandaşlarımızın oluşturduğu bu oluşuma destek vericeğinizi umuyorum. 28 Nisan da Kadıköy Meydanına yapılacak yürüyüşde küresel ısınmaya karşı önlem alması gereken başlıca devletlerden biri olmamıza rağmen hala bir adım atmayan hükümetimize sesimizi duyurmak istiyoruz... Önceliği kalkınmaya veren hükümetimize eğer önlem alınmaz ise kalkınacak bir dünya kalmayacağını hatırlatmak, anlatmak istiyoruz... Duyarlı olacağınızı ummuyoorum... Eminim... Tarihte değişimşerin içinde hep var olduk yine olacağız... www.kureseleylem.org |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!