Zoque.Forum
»
youtube kapandı...
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Re: youtube kapandı...
Ne oldu şimdi merak ediyorum. Ne geçti elimize, suçlu olan kimdi, bu görüntüleri yayınlayan sitemi suçludur, yoksa bu görüntüleri üretip oraya upload eden kişimi ?
Şahsen YouTube'un bu videoyu kasıtlı desteklediğini düşünecek kadar paranoyak değilim. Burada cezalandırılması gerekenin YouTube değil, bu eylemi yapan kişi olması gerektiğini düşünüyorum. ve Kimse bana internet suçlularının tespit edilemediğini söylemesin, ayakta uyuyan ben değilim.. Diğer yandan tepki vermek yerine halkı bu durumdan yasal yollarla haberdar etmeyi tercih etselerdi, türk halkı daha iyi tepki verebilirdi kanaatindeyim..
|
|
|
|
||
|
Alıntı:
youtube'u engellemişsin, senin ülkendeki insan bu zihniyette olduktan sonra engellsen ne yazar be? Ne kadar geri kafalı yönetiliyoruz, ne kadar "anti-demokratik" hareketler bunlar! Çok mu doğal sizce youtube'un kapatılması? Çok mu normal bişey? "Atatürk'e hakaret videoları varmış kapatılmış, iyi olmuş." İNSAN gibi söylersin rahatsız olduğun şeyi, karşındaki de insansa (ki bence bizden daha insanlar) kaldırırlar. Zorbalık bu! İnsan haklarından, iletişim özgürlüğüne, düşünce özgürlüğüne, kişilik haklarına kadar herşeye saldırı, hepsine tecavüz! Kınıyorum, ve elimden gelen her türlü protestoyu da yapacağım! Artık yeter ya, yakında bunlar tam tepemize çıktıklarında çok ağlarız.. Tabi hala burada iki satır yazdığımız için başımız kesilmiyorsa! Türkiye Cumhuriyeti (!) hükümetini eshefle kınıyorum ve kendi adıma bu olaya karşı elimden gelen protestoyu en ağır şekilde yapacağım.
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Onu akıl edebilecek bir yargı sistemimiz olsaydı zaten böyle bir ceza çıkmazdı.
Olan nedir yine kendi kendine gelin güvey olmak, böyle bir ceza ciddi ciddi internet şakası olarak anlatılabilir. Hiçbir yaptırım gücün yokken, kendi halkına bu siteyi kapatarak saçmalamaktan daha öteye geçemeyen bir uygulama. Karikatür gibi, Penguen'e kapak olur bu hafta... |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Manisa
|
NTV de izledim şimdi youtube o tür görüntüleri kaldırdığı andan itibaren siteye erişime açılması yönünde karar vermiş savcılık. Youtube da zaten kaldırdık diye bildirdi. Telekom herzaman ki gibi uyuyor. Mesaide bitti açılırsa herhalde yarın açılır.
|
|
|
|
|
"site Kapatma"
isimli sayfa ne kadar özensiz ve kötü hazırlanmış fark ettiniz mi? Bu sayfaya oraya koyan kimdir? Dreamweaver ile hazırlanmış sanırım. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!