Zoque.Forum
»
youtube kapandı...
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Re: youtube kapandı...
artık bir düğme yapsınlar, "aç/kapa artema" misali
![]()
|
|
|
|
|
Yer: izmir
|
Toptan kapatsınlar interneti..Hatta kendi internetimizi yaratalım 5 - 10 tane site olsun icinde onlarla oyalanıp gül gibi geçinelim..Devletimizde sansür konusunda gösterdiği muhteşem enerjiyi başka yerlere yönlendirir böylece.
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: bursa
|
düğme mi dayanı buna
|
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
youtube hangi çok önemli ihtiyacımızı karşılıyor da bu kadar tepki gösteriyoruz acaba? Yoksa hepimiz sınırsız özgürlükçü olduğumuzdan mı site kapatmalarına karşıyız? Acaba yetkililerin beceriksizliğine mi haykırıyoruz ve çaresiz kalıp ezildiklerini düşündüğümüz için onlarla dalga geçmeye mi çalışıyoruz? Belki de youtube da veya diğer başka sitelerde ya da başka başka mecralarda hakkımızda, kişiliğimize direk olarak yapılan hakaretlere bile ermiş tavırlarla yaklaşabildiğimizden mahkemeleri adaletsiz buluyor olabilir miyiz?
Neden acaba bu acımasız tepkilerimiz?
|
|
|
||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
1. türk mahkemelerinin bir internet sitesinin kapatılıp açılması adına bu kadar meşgul edilmesin anlamını bulamıyorum. ( bir adliye yolunuz düşerse daha iyi anlarsınız ) 2. kısmen özgürlükçüyüm youtube tarzında kaliteli sitelerin kapanması özgürlügümü engelliyor. herkesin özgürlügünü engelliyor. 3. yetkililerin aciz kalmasına degil kendilerini aciz hale düşürmelerine acıyorum. defalarca kapatıp açıp nereye varmaya çalışıyorlar anlamıyorum. sonuç itibari ile oraya dosya ekleme engellemesini yapamayacaklar. belki ... ( youtube türkiye cumhuriyetinden bir yetkili alıp her yüklenen videoyuyu izletmek zorunda ) yaparlar. son olarak ermiş tavırlar ile yaklaşmıyorum. sadece youtube'nin suçlu olmadıgından cezalandırılmasını anlamıyorum. ve benim mahkemelerim yapan kişiye birşey yapamadıgından youtubeye ceza kesiyor. buda tepkimin ayrıca bir sebebi. |
|
|
|
|
|
|
||
|
Alıntı:
buna benzer sayısız ihtiyaç daha sıralanabilir ama neden böyle bir mesaj yazma gereksinimine girdin anlayamadım? hayır ironi falan aradım ama bulamadım da.. |
||
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
6 sayfa olmuş yahu, bu gün ulusal gazeteler, ulusal televizyonlar ve benzeri tüm Türkiye'ye yayılmış ve asıl haber alınması gereken bu mecralar sonuna kadar mecburi yanlı, sansürlü ve baskı altındayken, insanlar en temel hak ve özgürlüklerinin birinden yoksunken bu konularda 6 satır yazılmıyor ama youtube kapatılınca 6666 sayfa yazan bir kitle bulunabiliyor, mevcut yani. sadece youtube sürekli kapatıldığı için toplanıp eylem yapmaya karar verenler (http://www.fazlamesai.net/?a=article&sid=4977) bile var, hiç hayatında başka birşey için eylem yapmamış kişicikler youtube kapatılınca sokaklara dökülmeye karar verebiliyorlar. bence bu durum çok ilginç, garip anlamsız sizce değil mi? değilse neden değil? bunu öğrenmek istiyorum o nedenle yazdım ironide yapmadım (üslubu benzettim) yazarken insanların neden karşı çıktıklarını gerçekten belirtmeye-tahmin etmeye çalıştım, eh onca insan arasında bir senin sebebin su götürür (götürebilirliği var, yani oda tam değil ama olsun) gibi olduğu için sana sorular garip gelmiş olabilir
![]() her yerde, gazetelerde haber portallarında bilimum bilgi verme amaçlı yerlerin hepsinde "youtube kapandı youtube kapandı"... çok daha da garip yanı, bu bilgi youtube kullananları ilgilendirirken, youtube kullananlar bu bilgiye ihtiyaç duymadan zaten kapanıp kapanmadığını biliyorlar, bu işlerin kesin daha farklı sosyolojik ve psikolojik yanları var ama işte ben henüz çözemedim ![]() devletle dalga geçmenin yeni yolu youtube oldu, çağdışı devlet, çağa ayak uydurmayan mahkeme, geri kafalı hakimler gibi sözcük öbekleri artık rüyama giriyor atari oyunları misali vuruyorum vuruyorum bölünüp çoğalıyorlar... yahu dön bir bak neyimiz çağiçi acaba? bunlara karşı durdun mu işine gelsede gelmesede? yok olmaz ille de youtube butube... öf ![]()
#siberarena.com | tournament.online Mesaj mow tarafından 09.05.2008 (03:10) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
@mow;
Bu ülkede çağdışı yada adaletsiz olduğunu düşündüğümüz her şey için eylem yapmaya, tepki göstermeye kalksaydık ülkede ciğerlerine gaz dolmamış vatandaş kalmazdı bu birincisi. İkinci olarak, en son neye tepki gösterdin? Üçüncü olarak, insanların bu kadar sayfa yazı yazmasını sadece "youtube kapandığı için" şeklinde algılıyor isen, bu mesajım sana son mesajımdır zaten. : )
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf |