Zoque.Forum
»
youtube kapandı...
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
Re: youtube kapandı...
haykutist arkadaşımızın cevabı hariç, sanki verilen diğer cevaplar benim sorum kadar açıklayıcı bir tavırda değil gibi
@scriptMan: en son mezarda emeklilik yasasına karşı durmuştum, ayrıca ona buna eylem yapılmalı diye bir fikrim de yok, cevabın beni "her şey için eylem yapalım" diyen birisiymişim gibi gösteriyor. İnsanlar buraya "youtube kapandı" diye yazmıyorsa ne için yazıyor?
|
|
|
|
|
Re: youtube kapandı...
kaldı ki ille de ulvi bi amaç uğruna yazması gerekmiyor ki insanların. orada birileri biz girelim diye site yapmış, ben girecekken de başka birileri dur bakalım demiş, benim tepkim buna. ben buraya yazdığım mesajları "youtube kapandı" diye yazdım. çünkü şu an beni youtube ilgilendiriyor. yarın öbürgün saçım uzunken uzun saçlı olmak yasaklanırsa buna da tepkim olur. hani allahla kul arasına girilmezmiş ya, youtube ile arama neden alakası olmayan kişiler girebiliyor, buna tepki gösteriyorum. bir şeye tepki gösterirken ille de derin felsefi temellere mi oturtmak lazım. neyi tartışıyoruz ben anlamadım ki
![]() |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows xml yapmak yardim yazi yeni zoque |