Zoque.Forum
»
youtube kapandı...
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Re: youtube kapandı...
Bu konuda internethaber.com denen so-called haber sitesine çok sinirliyim. Sorumsuzluğu yüzünden sitenin kapanmasına vesile oldu.. Neyse, susayım..
|
|
|
|
|
|
Yer: Between '<?' and '?>'
|
bende şimdi farkettim youtube ün kapandığını, mail adresimde önceden okumadığım bir mail atatürk hakkında yapılan bu video hakkında idi, girdim ama karşımda SİTE KAPAMA yazısını görünce baya bi şaşırdım.
ba kubahın dediği gibi sitenin anasayfasında özür dileyebilirlerdi, daha hoş olurdu. Ancak ben bu cezanın uzun süreli olacağını düşünmüyorum, türkiyede çok sık kullanıldığını göz önüne alırsak. Mesela ekşi sözlükte kapanmıştı ama açtılar, heralde buda öyle olacak. Zaten adamlar silmişler videoları, proxyler saolsun girip bi göz attım ama hakaret içeren videoya dair bir iz bulamadım... |
|
|
|
|
|
||
|
saniyorum cin ve iran'dan sonra internete sansür getirmeye calisan en büyük 3. güc, biz olma yarisindayiz. herkes biliyor ki, dinamik bir kullanici ve icerigine sahip bu büyüklükte bir sitenin,gönderilen her görseli teker teker kontrol etmesi imkansiz. ayrica gönderilen her görsel icerikte yer alan konu ve kisilerin 3. kisiler icin ne önem tasidigini hakkinda da fikir sahibi olmasi düsünülemez.
youtube yapmasi gerektigi üzere, gönderilen video'yu yayindan alarak, ntv'de yayinlandigi üzere asagidaki aciklamayi sunmus: Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Hala köylü zihniyetiyle kurum yöneten bürokratlar olduğu sürece bu böyle devam edecek sanırım. İnternette bilgi dolaşımı mantığı hakkında fikir sahibi olmayan, ya da bunu sindiremeyen insanlar susturmayı birincil çözüm olarak algılamaya devam ettikleri sürece bu ülke bir yerlere gelemeyecek. Ama bu tip yöneticilerin devri bir sonraki nesille beraber tarihe karışacak umudundayım.. Ama dediğim gibi bu olayda sorumsuz haberciliği asla göz ardı etmeyelim. İnternethaber denilen güya haber sitesi, gitmiş youtube dan bu videoyu bulmuş, ve sorumsuzca bunu manşetine ŞOK ŞOK diye girmiş. Böylece fena olanı vitrine koyarak kötü amaca hizmet etmiş. Sanki youtube da dönen videolardan haberleri yok.. Şark kurnazlığı.. Yazık yahu...
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Ben an itibariyle youtube'u görüntülüyorum. Ama erişim kısıtlanınca kim cezalandırılmış oluyor acaba? You Tube'un özür dilemesi hikaye; kaç gündür ortalık ayağa kalkmış durumda... neyse, videonun kaldırılmasında bu kadar geç kalınmasına karşılık bir şeyler söyleyip de kendilerinin seviyesine inmeyeyim durduk yerde.
|
|
|
|
|
Yer: Antalya
|
http://208.65.153.251 bu ip üzerinden hala bağlanabilirsiniz.
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php |