»
Google bize logo yapsana!
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Google bize logo yapsana!
Çok güzel bir kampanya. Google'ın anasayfasındaki logoların bazı günlerde değiştiğine hepiniz rastlamışsınızdır. Peki uzun tarihimizde bizim hiç mi dünya çapında kutlanması gereken günümüz yok? Bu amaçla bir...
imzaya sponsor Mesaj s5prin tarafından 30.03.2007 (00:37) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
||
|
Re: Google bize logo yapsana!
Alıntı:
Ama adamlar yapmalı bunu. Eğer ben Google'da arama yapıyorsam, Google araç çubuğunu kullanıyorsam, bunu Google'ın yapmasını beklerim. En nijayetinde bir şirket ve ben bunları yaptığım için siz bunları yaptığınız için milyar dolarlık bir şirket. Benim anlayamadığım neden insanların Google gönüllüsü olduğudur. Google bir açık kaynak projesi midir? Hayır. Google, bir gönüllü hizmeti midir? Hayır. E, hayır, hayır, hayır. Peki bu neyin gönüllülüğü? |
||
|
|
|
|
|
||
|
Yer: Istanbul
|
Google bizi dinlemiş.... sadece com.tr lokal site (!) diğer özel günleri de görmek istiyoruz..
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
logo ekte
|
|
|
|
|
|
o kadar çaba boşa gitse yazık olurdu, 23 nisan'ı bekleyelim bakalım nasıl bir logo cıkacak.
tez canlı insanlarız egrcekten, 1 gün için logo değişecek diye seviniyoruz içimiz kıpır kıpır oluyor, seviyorum bu huyumuzu =)
|
|
|
|
|
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
23 Nisan ile sınırlı kalacağını sanmıyorum. Bu kadar emek boşa gitmemiş demek ki..
|
|
|
||
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
Bu güzel bir fikir peki ama tonlarca para alan Google argesi nin yerine Google için fikir üretmenin size katkısı ne ? bence bu tür fikirleri değerlendirmenin en güzel sahası açık kaynalı projeler olmalı. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!