Zoque.Forum
»
Google bize logo yapsana!
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Google bize logo yapsana!
Çok güzel bir kampanya.
Google'ın anasayfasındaki logoların bazı günlerde değiştiğine hepiniz rastlamışsınızdır. Peki uzun tarihimizde bizim hiç mi dünya çapında kutlanması gereken günümüz yok? Bu amaçla bir kampanya başlatılmış. Efendime söyleyeyim 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bence tüm dünyanın bilmesi gereken bir gün. Kampanyanın detayları, hazırlanan logoları görmek ve destek vermek için: ![]() http://www.googlebizelogoyapsana.com/
imzaya sponsor Mesaj s5prin tarafından 30.03.2007 (00:37) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
||
|
Yer: istanbul
|
Re: Google bize logo yapsana!
adsense-tr 'a bir mail attım, aynen koyuyorum:
Alıntı:
|
|
|
|
||
|
Re: Google bize logo yapsana!
İlk başta bana da sempatik bir konu gibi gelse de üzerinde biraz düşünmek gerek diye düşünüyorum.
Şimdi Google bize logo yapsa ne olacak? Muhtemelen bahsedildiği gibi sadece google.com.tr'de yayınlanacak bu logolar ve zaten bizim bildiğimiz konular hakkında bize reklam yapılmış olacak. Ayrıca bu işten internetten kullanıcılarının ya da Türkiye'den insanların kazancı ne olacak. Bakacağız, gülümseyeceğiz ve Google'a daha sempati ile bakacağız. İyi de burada esas kazanan Google olacak. İnsanların böyle durup durup da şirketlerin gönüllü çalışanları, fikir üreticileri olmalarını anlayamıyorum. Google daha güzel olsun, daha sempatik olsun diye kendimizi paralamanın ne anlamı var? hareketin internet sayfasında şöyle birşey var; Alıntı:
Google logo yaparsa yapar, orası bir şirket, unutmamalı ki adamlar ne yapıyorlarsa daha çok kazanmak için yapıyorlar, kendiler için yapıyorlar... Bazı şeyleri yaparken, biraz kafamızı monitörden kaldıralım da hayata bakalım, resmin bütününe bakalım, belki o zaman daha büyük hedefler de bulabiliriz.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!