Zoque.Forum
»
Microsoft Surface Computer
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Microsoft Surface Computer
Çoklu dokunuşlu (Multi-touch) ekranlardan daha önce bahsetmiştik. Görülen o ki Bill Gates Amca projeyi satın almış. Müthiş bir ürüne çevirtmiş ve oyuncağını arkadaşına gösteren bir çocuk edasıyla tanıtıyor.
Masa ilk anda çok büyük bir ekran gibi gelebilir. Ama bu tanımlama yeterli...
Portfolyo | Güneşin Tam İçinde | DeviantArt Mihrace.Net ! | 3d Gözlük | Ebu'l-iz | Kimin Eli? | Reklam-im Mesaj ssonmez tarafından 01.06.2007 (08:52) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Youtube Videolarını ekledim. |
|
|
|
|
|
|
||
|
Yer: istanbul
|
Re: Microsoft Surface Computer
Alıntı:
klavye yok, eldiven var, monitör yok, gözlük var ![]()
|
|
|
|
|
|
Re: Microsoft Surface Computer
bu ürünü bilgisayar teknolojisinin dönüm noktası olarak görüyorum.
"pek pratik değil" gibi tanımlamaları geçen yüzyılın başında ilk uçaklar için de söylüyorlardı ![]() yalnız yukardaki yorumlarda biri daha bahsetmiş, multi touch screen lerin patenti Apple'a ait diye biliyordum. neyse, demem o ki, bu aynı zamanda Microsoft'un da dönüm noktası.. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!