Zoque.Forum
»
IPhone 29 Haziran'da piyasaya cikiyor
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
IPhone 29 Haziran'da piyasaya cikiyor
Apple gecen haftasonu Amerika'da televizyonlarinda yayinlanan ve yine kendi internet sitesinde yer verdigi reklamlarda iPhone'nun cikis tarihini 29 Haziran olarak duyurdu. Buna göre iPhone ilk olarak Amerika'da, sadece AT&T üzerinden piyasaya sürülecek ve ürünü Apple üzerinden temin etmek mümkün olmayacak.
Reklamlarda da görülecegi üzere iPhone; iPod, dijital kamera ve smartphone gibi birkac farkli ürünü birlestiren, ayni zamanda internete de girmeyi saglayan bir zamazingo. 4 ve 8 GB hafizali 2 model olarak piyasaya cikacak ve 4 GB'lik modeli 499 dolara ve 8 GB'lik olani ise 599 dolardan satisa sunulacak. Ürünün Avrupa'ya 2007 senesinin sonunda gelmesi bekleniyor, fakat AT&T örneginde oldugu üzere satisi sadece tek bir GSM operatörü üzerinden yapilacagi üzerine yorumlar var. Marketingweek.co.uk bu ortagin T-Mobile olabilecegini belirtmis. Tabii böyle bir durumda, IPhone'nun bazi ülkelerde piyasaya girmeyecegini belirtmek gerek.
|
|
|
|
||
|
Re: IPhone 29 Haziran'da piyasaya cikiyor
büyük merakla bekliyorum.
Alıntı:
1500 ytl bütçemi ayırdım ![]()
|
|
|
|
|
|
Yer: li yersiz
|
Vodafone diğer ülkelerde uyguladığı sistemi bizim ülkemizde de apple iphone ile makul bir fiyattan uygularsa o zaman tam süper olur
![]()
|
|
|
|
|
Vodafone makul bir fiyatta cep telefonu veriyor ama abonesini 2 sene de kendisine bagliyor. AT&T de IPhone icin bu tarz bir kullanici sözlesmesi yapacak.
|
|
|
|
|
|
Yer: Denizli
|
Bende iphone beklediğim için telefon değiştirmiyorum, videolar ve diğer tanıtımlarda çok güzel bir telefon olacağı belirtiliyor, bekleyip görelim.
|
|
|
|
|
IPhone kesinlikle ucuz degil. GSM operatörü ile 2 senelik anlasma yapacaksaniz, buna ilaveten 500 ya da 600$ ödeyeceksiniz. Apple'in Avrupa fiyatlari zaten Amerika ile ayni, sadece dolar avro oluyor. Almanya'yi örnek alacak olursam, yeni cikan bircok cep modeli, ilk aylarda neredeyse üreticisinin belirledigi fiyata satilirken (200-400€), birkac ay sonrasinda 50 €'nun altina hatta ücretsiz olarak 2 senelik anlasmalar ile almak mümkün.
Her ne kadar IPhone'u cok begenmis olsam da, fiyat performans acisindan cok pahali buluyorum. Bu yüksek fiyat ve tek bir GSM operatörü üzerinden sunulmasi durumundan, Avrupa'daki sansini acikcasi pek yüksek bulmuyorum.
|
|
|
|
|
|
Merak ediyorum geniş ekranı ve dokunmatik ekran özelliği (kısaca donanımsal özellikler) dışında herhangi bir smartphone'a 3rd party yazılımlar ekleyerek yapamayacağımız bir özelliği var mı? Varsa bu özellik ne kadar eder?
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!