Zoque.Forum
»
TTNET ADSL Yaz Kampanyasi
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
TTNET ADSL Yaz Kampanyasi
TTNET 4 Haziran - 31 Agustos 2007 tarihleri arasinda ADSL'e gecmek isteyenlere, yil sonuna kadar indirimli fiyatlar ile ADSL hizmetlerinden yararlanma imkani sunuyor. Bu promosyon cercevesinde aboneler Airties, Zyxel ve Pikatel marka kablolu ya da kablosuz modemlere de sahip olabilecekler.
Kampanyadan yararlanabilmek icin ön kosul henüz ADSL abonesi olmamak, ADSL aboneligi 1 Haziran 2007 tarihinden sonra iptal ettirmemek ve 24 aylik abonelik sarti. TTNET'in kampanya fiyatlari su sekilde:
Burada belirtilmesi gereken 2 nokta var: Bu fiyatlar indirimli olarak bile hala daha cok yüksekler. Örnegin Almanya'da 49 €'ya (100 YTL) 16 Mbit'lik internet baglantisinin yaninda, herhangi bir zaman kisitilamasina gidilmeden (GSM operatörleri haric) ülke icindeki sabit numaralar ile telefon görüsmeleri gerceklestirmek mümkün. Birde 2 ülkenin kisi basina düsen milli gelirleri ve bu gelirden yüzdesel olarak ne kadarinin ADSL icin verildigi hesaplanacak olursa, aradaki fiyat farki daha dogrusu ucurumu daha da belirgin olacaktir (Kisi basina düsen milli gelir: Almanya icin 28700 $, Türkiye icin 5882 $). Diger önemli bir olay ise; Türk Telekom'un mayis sonunda Netone Telekom ve Superonline ile yaptigi yerel agi paylasima acilmasi ile ilgili antlasmadan sonra bu tür kampanya ile aboneleri uzun bir süre kendisine baglamak istemesi cok dogal. Cünkü bu antlasma TTNET'in telekomünikasyon alaninda tekelinin sona erecegini müjdeleyen önemli bir adim. Önümüzdeki aylarda bu sektörde önemli fiyat düsüslerini ve diger firmalarindan daha cazip kampanyalari beklemek, en azindan ümit etmek hic yanlis olmayacaktir.
|
|
|
|
|
|
Yer: Denizli
|
Re: TTNET ADSL Yaz Kampanyasi
Merak ettiğim birşey var 256 kbs limitsizi neden daha da indirmiyorlar? Her yapılan indirim vs. başka tarifler üzerinden uğraşılıyor?
256 kullananlar üvey evlat mı ![]()
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows xml yapmak yardim yazi yeni zoque |