Zoque.Forum
»
Microsoft Yazılımlarını Ücretsiz Kullanın
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Microsoft Yazılımlarını Ücretsiz Kullanın
bilgisayar sahibi olan herkesin işletim sistemine ve pek çoğunun da ofis yazılım paketine ihtiyacı vardır. Piyasadaki genel yönelime baktığımızda Microsoft’un bu pazarda lider olduğunu söylememize gerek yok bu zaten aşikar. Ancak bu yazılımları yasal olarak kullanmak istiyorsak bedellerini...
Mesaj mirturk tarafından 13.06.2007 (22:20) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Re: Microsoft Yazılımlarını Ücretsiz Kullanın
Evet yine Türkiye bürokrasisi. Vatandaşlarının çıkarlarını sonuna dek korumakla yükümlü olan siyasetçiler görevlerini yapıyorlar mı ki, eğitim de görevli ilgililer gereğini yapsınlar. Burada öğrencinin yitireceği birşey yok. Şu an nasıl ki lisanssız kullanıyorsa devam edecek. Microsoft'un burada herhangi bir suçu yok. İlgililerin aymazlığıdır. Kaç öğrencinin bu kampanyadan faydalanacağını hatta faydasının ne olacağından habersizler bence.
|
|
|
|
|
|
||
|
Yer: İzmir
|
Re: Microsoft Yazılımlarını Ücretsiz Kullanın
Alıntı:
soul, siz onu da bunu da kullanıyorsunuz, ne kadar büyük paraların devlet eliyle haksızca bilgisizce microsofta aktarıldığının zaten farkındasınız, sömürüldüğünüzü kabul ediyorsunuz, her şey olur oh ne güzel tralalalla dünya diyorsunuz ama birisi forumda birşeyler sokuşturunca size gına geliyor heleki üstüne "bill gates falan" karıştırınca da acayip eğlenip gülüyorsunuz. sanırım, yanlış biliyorsam düzeltin siz Microsoft ürünlerinin ve başka bir sürü ürünün güvenlik zaaflarını bularak veya olası zaafları önleyerek para kazanıyorsunuz öyleyse bu söylemlerinizin kendi açınızdan haksız olduğunu düşünemeyiz. durum böyle ise yazdığınız herşey kabulumdür. uzatmak istememiştim ama hevesinizin kursağınızda kaldığını ve konunun kapandığını düşündüğüm için uzattım.
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!