Zoque.Forum
»
Apple, Windows için web tarayıcısı Safari'yi çıkardı!
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Apple, Windows için web tarayıcısı Safari'yi çıkardı!
Apple, Microsoft’un Explorer’ı ve Mozilla’nın Firefox’u ile rekabet edecek kendi web tarayıcısı Windows için Safari’yi çıkardı.
Apple şirketinin Başkanı Steve Jobs, hedeflerinin büyük olduğunu ve Safari’nin pazarın yüzde 4,9’unu ele...
|
|
|
||
|
Re: Apple, Windows için web tarayıcısı Safari'yi çıkardı!
Alıntı:
|
|
|
|
||
|
Alıntı:
Bu arada Safari Beta 3 ile ilgili birkac ilginc noktayi paylasmak istiyorum. Oldukca kötü baslangic yapmalarina ragmen, ilk 48 saatte 1 milyon üzerinde indirilmis ve bircok kullanicinin bu yazilimi merak ettigini ve belli bir kullanici potensiyelini gösteriyor. Diger önemli bir ayrinti ise Daringfireball'da gecen bir yazi. Buna göre Safari Apple icin altin yumurtlayan tavuk olabilir. Söyle ki; Google tarayicilara entegre edilmis arama motorlari üzerinden gerceklestirilen aramalara belli bir miktarda ödeme yapiyor. Firefox 2005 senesinde bu sayede 53 milyon dolar gelir elde etmis, Apple ise Safari sayesinde su anda senede 25 milyon dolar kazaniyor. Eger Safari'nin Windows sürümü tutacak olursa, bu miktarin senede 100 milyon dolara ulasacagi tahmin ediliyor.
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
ya aslında hoş bir havası var
ben ısındım. yalnız fontlar garip çıkıyor. bazı yazıların fontları cok ilginç çıkmış, okunmyacak düzeydeler.* Safari 3.02 kullanıyorum
|
![]() |
| Etiketler |
| apple , windows , web , tarayicisi , safariyi , cikardi |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!