Zoque.Forum
»
Dunyada internet fiyatlari
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Re: Dunyada internet fiyatlari
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
Telekom bu günümüzdeki haliyle kalırsa veya tamamen özelleştirilirse hiç bir zaman ucuza internet göremeyeceğiz. tekel konumunda olan ve asli görevi kar etmek değil hizmet götürmek olan kurumlar devlet elinde bulundurulmalı, kar etme potansiyeli görüldükten sonra tümden değil parça parça özelleştirilmeli. eğer bu günkü gibi tümden peşkeş çekilirse zaten bir tekel olan Telekom bu sefer rekabetçi ortamın oluşmaması için elinden geleni yapar.
bu pahalılığın sebebi bu imkansızlıkların sebebi maalesef ki bilinçli olarak yürütülen stratejilerdir. yatırım matırım değildir.
|
|
|
||
|
Yer: Edirne
|
Pazartesi günü aşağıdaki açıklama yapıldı. Süreç biraz uzun ama en azından birşeyler yapılacak.
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İzmir
|
böylelikle telekoma en az 10 yıl da yatırımı kurtartma bahaneleri ile dolandırma imkanı doğuyor. bu yatırımın çoğu da uzuuuun vadeli devlet kredileri ile olur, ödenmeyen bir kısmı affedilir, yatırım lafı ile bir sürü puan kazanılır. üüf neler olur neler.
|
|
|
|
|
Yer: İstanbuL
|
Türk Telekom'a alternatif ISP ler türemektedir.. ÖZellikle Turbonet bildiğim kadarıyla Telekom alt yapısı kullanmıyor. ADSL+2 hizmeti sunuyor Upload ve Download birbirini etkilemiyor yani. Normal ADSL teknolojisinde uploadunuz arttıkça downloadunuz düşer.. Bunda böyle bir şey yok gerçek geniş bant yani..Tarifeleride incelemeye değer zira Türk Telekomda 2mbit sınırız için ödediğiniz ücretle 6mbit sınırsız gerçek geniş bant internet alabilirsiniz...
http://www.turbo.net.tr
|
|
|
|
|
Yer: ist
|
yakın bir geçmişte "turkiyedeki internet fiyatlarının dünya ortalamasına göre çok yukarısında kalması" konusunda ttnet e dava açma konusunda bir adım atmıştım. (tüm dünya internet sağlayıcılarından hangi ücrete hizmet sundukları konusunda belge alınması gerekiyor) ancak avukat arkadaşımla birlikte bize imzalatılan kağıdı okuduğumuzda gördük ki ne istenirse ödemek konusunda sözümüzü çoktan vermişiz bile.. dava açılma şansı da yok
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
Malesef Türkiye de herşey çok pahalı ve öylede olmaya devam edicek. Benim asıl merak ettiğim bizim başımızdakilerin özelliştirmeden bişey anlamadıkları halde ısrarla neden özelleştirme yoluna gitmeleri? Türk telekomun emekli genel müdür bizim dersimize giriyordu, dediğine göre türk Telekom 1.5 senelik gelirine satılmış. İnsanların aklına doğal olarak neden sorusu geliyor. Kar eden şirketler yerine neden zarar eden şirketler özelleştirilmiyor. Bence hata ettik.
|
|
|
|
|
|
||
|
Yer: Ege'nin en büyük köyü
|
Alıntı:
Modemde belki 24mbps/4mbps yazacak ama o kadar bir bağlantı gelmeyeceğini düşünüyorum. Zira superonline da da 512/128 yazıyor ama bağlantı 64k gibi ![]()
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son |