|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Yeni adsl tarifeleri
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Yeni adsl tarifeleri
Ttnet'in hız test sayfasına göre bağlantım 1.77 mbit (yeni uygulamadan önce 512 kbit idi);
gelin görün ki, yurt dışına erişimim eskisinden daha da kötü. Speedtest.net'ten yaptığım testlerin sonuçları; Londra: 307kb/s down - 159kb/s up Paris: 241kb/s down - 139kb/s up Roma: 253kb/s down - 272kb/s up Hayfa: 185kb/s down - 211kb/s up Berlin: 372kb/s down - 263kb/s up Atina: 292kb/s down - 197kb/s up New York: 461kb/s down - 244kb/s up vefakat ilginç bir şekilde Wormerveer (Hollanda): 1767kb/s down - 324kb/s up Seattle: 1753kb/s down - 190kb/s up Yokohama: 1286kb/s down - 137kb/s up bir yerde birşeyler karışmış ama, haydi hayırlısı. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
Umarım seneye bir kere daha bu tarifler değişir ve erişim hızlarında bir artış olur. Bakıyorum en pahalı internet ücretini ülkemiz ödüyor ve neredeyse en kötü kaliteyi biz kullanmak durumunda kalıyoruz. Yanlış bilmiyorsam Hong Kong'da internet erişimi ya bedava idi ya da gerçekten komik fiyatlarda idi. Ayrıca erişim hızına göre çok pahalı hizmet alıyoruz. Tarifeler değişti, erişim hızları da değişti ama kalite pek iyi değil. Örnek vermem gerekirse 512 Kbps olan bağlantım 1024 Mbps oldu lakin neredeyse iyi bir verim alamıyorum diyebilirim. Bu bağlantıda anca gece saat 1'den sonra hızlanma görebiliyorum. Bir şeyler değişiyor ama bu değişimin bir yerlerinde hep eksiklikler-aksaklıklar var.
|
|
|
||
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Yer: Samsun
|
1024 limitliler, limitsize geçirilmedi diye biliyorum. hala kullanan arkadaşlarım var. ben sınırsıza geçmek için ttnet'e başvuru yaptım. 49 ytl'lik pakete başvurdum. daha önce yaz fırtınası kampanyasına da üye olmuştum. bu yüzden 43 ytl oldu. yanlış anlaşılmasın. ayrıca bu %12 indirim kampanyası superonline'ın şikayeti üzerine durdurulmuş. detaylı bilgi: http://www.ttnet.net.tr/basinbulteni.htm
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
http://ttnet.net.tr/yeni.htm
bu sayfayı ben mi yanlış yorumladım acaba? 4 ay önce ben de 256 sınırsızdım, 1mbit / 9GB yaptırdım telefon ile kampanya sonucu, şimdi de sınırsıza geçmem gerekmiyor mu? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque |