Zoque.Forum
»
Wordpress.com'a Erişim Engellenmiş.
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Wordpress.com'a Erişim Engellenmiş.
Az önce Wordpress.com a girmeye celıştım fakat Bu Siteye erisim mahkeme karariyla engellenmistir sayfasını görünce şok oldum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşımız var mı acaba?
...
Mesaj cihangir tarafından 18.08.2007 (09:40) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Wordpress.com'a Erişim Engellenmiş.
Avukatın açıklamasında da görüleceği üzere alt site dediği şey, sub domain.
Teknik adını bilmese de ne olduğunu bu avukat biliyormuş, kabul tüm hukukçular bilmiyor olabilir ama bilir kişilerin bilmemesi hele ki TTnet'in bilmemesi, okuma yazmayan birisinin kitap yazması garip gibi olur. Kolaycı ve yasakçı zihniyet başka birşey değil. Yazık! .
|
|
|
|
|
|
Geçerli bir mail adresi kullanılmamış ama yine de (dogancanulker.com'a) uzun bir açıklama gelmiş.
gercekler nicki ile yazan kişi bahsi geçen Wordpress bloglarını açanın kendisi olduğunu söylüyor: http://www.dogancanulker.com/wordpre...i/#comment-351 .
|
|
|
|
|
|
Türk.internet.com Wordpress kurucularından Mathew Mullenweg ile görüşmüş.
Fusun S.Nebil in röportajı: http://turk.internet.com/haber/yazig...3?yaziid=18996 .
|
![]() |
| Etiketler |
| wordpress , sansur , mahkeme karari , engelleme , blog |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!