Zoque.Forum
»
Wordpress.com'a Erişim Engellenmiş.
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: Rousse - İzmir
|
Re: worpress.com'a erişim engenlenmiş.
Konuyu güncel kısmına açacaktım ancak bir sorun yaşadım.
Evet sansür ülkemiz artık İran ve Çin gibi ülkelerle yarışmaya başladı. Hangi konuda derseniz İnternet'e uygulanan sansürler konusunda. İran ve Çin'in bile sansürlemediği Worpdress.com TTNet tarafından yaklaşık 17:30 civarı ile Mahkeme tarafından alınan karar ile sansürlendi. İşte rezaletin görüntüsü : http://img115.imageshack.us/img115/2057/sansurgv6.png Mesaj mirturk tarafından 17.08.2007 (18:17) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Birkaç gün içinde açılır. Mecburen açcaklar sürekli kapatma gibi bir tutuma cesaret edemezler. Ancak bu yıl sansür olayları ile yabancı basına malzeme olduk. Ülkemiz kendi eli ile dış basına kötü bir şekilde malzeme oluyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
yerel ağ bağlatım'ın özelliklerindeki TCP/IP özelliklerinde DNS sunucu adreslerim 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 olduğu için herhangi bir kısıtlama ile karşılaşmıyorum
![]()
|
|
|
|
|
|
Yer: bursa
|
ülkemi çok seviyorum da bu insanlarla aynı toprakları paylaşmak kahrediyor beni. oyun oynuyorlar sanki. ne hissettiklerini çok merak ediyorum. merak ettiğim başka bir şey de o kararı veren amcamız / teyzemiz hayatında kaç defa wordpress.com'a girmiş daha da ötesi kaç defa internete girmiş ya da bilgisayar başına oturmuş.
tiplerini de merak etmeye başladım. kapattıkları sitelere bir de vesikalık fotoğraflarını koysalar keşke. yeni bir iş kolu da doğuyor bu arada. "yüksek çalışma temposuna ayak uydurabilecek site kapatma uzmanları aranıyor" gibi bir ilan bile görebiliriz yakında. olmaz demeyin olur, çünkü hala bu tür kararları verebilen insanlar yaşıyor. aslında bunları bir mağaraya kapatacaksın, taş yontturacaksın. hala o devirde yaşıyorlar çünkü
|
|
|
|||
|
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
|
|
Komik.
Zorları neymiş acaba? wordpress.com altında Atatürk'e atıp tutan bir sürü site vardı, ona mı kızmışlar acaba?
|
|
|
|
|
|
engelleme kararının saçma olmasının dışında bir de şu var, gerçek hayatta nasıl ki bir iş yeri ceza aldığında kapatılıyor sadedce iş yerine giriş engellenmiyorsa internette de bir sitede kanunlara aykırı bir durum tespit edildiğinde sitenin kapatılması gerekir, siteye erişimi engellemek sanki siteye ulaşmaya çalışanları cezalandırmak gibi birşey, nitekim biz erişemiyor olsak da site çalışmaya devam ediyor
![]()
|
|
|
|
|
|
|
Güç gösterisi yapmaya çalışırlarken acziyetlerini ortaya koyuyorlar. Kullanıcılar zaten acemi olmadığı sürece bu engeli kolay bir şekilde aşabiliyorlar. Yani yapmış oldukları uygulama hiçbir amaca hizmet etmiyor.
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
| wordpress , sansur , mahkeme karari , engelleme , blog |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam renk resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows xml yardim yazi yeni zoque |