|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Digital Arts Günleri 27 Ekim'de
Belirli dönem aralıklarıyla İstanbul ve Türkiye genelinde tekrarlanacak olan benzer etkinliklerin ardından, 2008 yılında gerçekleştirilmesi hedeflenen Digital Arts Günleri Türkiye’de CG alanında kapsamlı bir fuar organizasyonudur. İstanbul YILDIZ TEKNİK ÜNİVERİSETİSİ'nde merkez kampüs Oditoryum'da 27 Ekim’de gerçekleştirilecek ilk etkinlikte 2d ve 3d alanlarının önemli temsilcileri, ilgili site ve portalların yöneticileri panelist olarak deneyimlerini sizlerle paylaşacaklar. Ön kayıt için egitim@digitalarts.com.tr adresine katılımcıların iletişim bilgilerini ve katılım sayılarını mail göndermeleri gerekmektedir. TARİHİ: 27 Ekim Cumartesi - Saat: 10:00 ADRESİ: Barbaros Bulvarı, Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Kampüs, Oditoryum / BEŞİKTAŞ Digital Arts Günleri Etkinlik programı (KATILIM UCRETSİZ) 10:00 Açılış, Kayıt Teyit. Türk sanatçılara ait, 2d ve 3d çalışmalardan oluşan örneklerin sunumu (10:00 - 10:30) Ceyhun Akgün (10:30 - 12:00) Digital Arts Dergisi Yayın Yönetmeni Adobe Photoshop CS3: Adobe’nin müthiş yeni özelliklerinin yanı sıra özel çalışma teknikleri ve pratik kullanım püfleri göreceksiniz. Karmaşık seçim işlemlerinin kolay püfleri ve ileri maske çalışmaları. Adobe illustrator CS3: Yeni yeni kullanmaya başladığımız illustrator’ı anlamak ve günlük çalışmalarda kullanabilmek için öneriler. Arayüz, layer mantığını anlamak ve çalışma teknikleri. www.digitalarts.com.tr - www.ceyhunakgun.com ************************************************** ************************** MOLA: 12:00 – 12:10 Çay, kahve, kek, kurabiye ile atıştırma vakti. ************************************************** ************************** Gökhan Sönmez ve Ensar Yanar (12:10 - 13:40) SineFX.com Yöneticileri Zbrush, Mudbox ve 3D modellemede yeni yaklaşımlar: Ensar Yanar: Zbrush, Mudbox ve yeni nesil 3D modelleme araç ve yöntemlerini örneklerle anlatacak. www.ensaryanar.com Gökhan Sönmez: Karakter (veya organik model) üretim sürecindeki değişim. www.gokhansonmez.com ************************************************** ************************** MOLA: 13:40 – 13:50 Çay, kahve, kek, kurabiye ile atıştırma vakti. ************************************************** ************************** Hazar Değirmenci (13:50 - 14:50) www.tr3d.com Yöneticisi Real Flow’un sunduğu simulasyon özelliği örneklerle anlatılacak. Çağatay Şimşek (14:55 - 15:55) Türkiye’de 3D, Animasyon ve Görsel Efekt konularında neler yapılabilir. Bu konularda üretim yapmak isteyenler nerelerde ve ne koşullarda çalışılabilir. Post-prodüksiyon stüdyolarının işleyişi? ************************************************** ************************** MOLA: 16:00 – 16:20 Çay, kahve, kek, kurabiye ile atıştırma vakti. ************************************************** ************************** Çetin Tuker (16:20 - 17:50) 3D Sanatçısı ve Öğretim Görevlisi 3D ortamında eskitilmiş yüzey dokulaması. 3D ortamında, taş, duvar ve metal yüzeylere kaplanan dokuların eskitilmesi, yaşlandırılması ve kirletilmesi ile ilgili tekniklerin kullanımı. ************************************************** ************************** MOLA: 17:50 – 18:00 Çay, kahve, kek, kurabiye ile atıştırma vakti. ************************************************** ************************** Ayhan Mucur (18:00 - 19:00) 3D Sanatçısı ve Öğretim Görevlisi Maya 3D programı ve iş akış süreçleri. Seminer hakkında bilgi ve iletisim için egitim@digitalarts.com.tr adresine mail gönderebilirsiniz. ************************************************** ************************** TARİHİ: 27 Ekim Cumartesi - Saat: 10:00 ADRESİ: Barbaros Bulvarı, Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Kampüs, Oditoryum / BEŞİKTAŞ ************************************************** **************************
www.ceyhunakgun.com - ICQ:175777799 MacLine / PhotoLine / www.ambalajtasarimi.com info@ceyhunakgun.com Mesaj faydalinotlar tarafından 14.10.2007 (13:24) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Re: Digital Arts Günleri 27 Ekim'de
etkinliğin adı Digital 3D Arts olmalıymış, seminer listesi 2D/vektör grafik camiasını epey geriye ittiğinizi düşündürdü; ben şahsen 3D ile hiç ilgim yok, ama 2D seminer olsa mutlaka gelirdim... yine de istikrarlı bir şekilde bir platform oluşturduğunuz için teşekkürler, ilgilenen pek çok insan oalcağına hiç kuşkum yok. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Selamlar,
İcerik konusunda haklısınız. Öbür taraftan daha bu ilk etkinlik ![]() Sadece 2d icin özelliklede boyama, konsept tasarım, matte paint için başka bir hazirlik çalışmasıda söz konusu. Bütün kurşunlarımızı tek bir seferde atmayalim değil mi? Bu işin birde video, motion grafik kısmıda var... Digital Arts dünyasında varda varyani. Diğer etkinliklerde görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Umarım bi aksilik çıkmaz ise ordayım.
Etkinligi takvimime ekledim. Görüşmek üzere..
|
|
|
|
|
|
Digital Arts Günleri Etkinlik Adresi Degismistir
DUYURU!
Digital Arts Günleri Etkinlik Adresi Değişmiştir Digital Arts Günleri 27 Ekim tarihinde Yıldız Üniversitesi, Yıldız Kampüs Oditoryum'da gerçekleştirilecek. İlk duyurularımızda etkinliği İTÜ'de (İstanbul Teknik Üniversitesi) gerçekleştireceğimizi duyurmuştuk. Etkinligin iznini ve başvurusunu yaparken İTÜ salonları ilgili tarih döneminde uygun olmasına rağmen, 10 Ekim Çarşamba günü etkinliğin yapılacağı salonun İTÜ tarafından düzenlenen başka bir etkinlik sebebiyle dolu olması sonucu iznimiz iptal edilmiştir. Sonradan ortaya çıkan ve anlamsız iptal gerekçesi sebebiyle yeni salon arayışına girmek zorunda kaldık. Bizlere çok kısa zamanda geri dönüş yapan YILDIZ TEKNİK Üniversitesi merkez kampüsündeki Oditoryum'unu 27 Ekim için ayırdı. Digital Arts Günleri 27 Ekim tarihinde YILDIZ TEKNİK ÜNİVERİSETİSİ'nde merkez kampüs Oditoryum'da yapılacaktır. Adres: Barbaros Bulvarı, Yıldız, Yıldız Teknik Üniversitesi, Yıldız Kampüs, Oditoryum / BEŞİKTAŞ Etkinlik için ön kayıt yaptıran tüm katılımcılara mail yoluyla bu adres değişikliği bildirilecektir. Ön kayıt için mail gönderenler tekrar mail göndermelerine gerek yoktur. Ön Kayıt: egitim@digitalarts.com.tr Ceyhun Akgün
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!