Zoque.Forum
»
100 mbit internet 109 ytl
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
100 mbit internet 109 ytl
Nerede ise bu ülkede de bir şeyler olmaya başladığına inanacağım. Bugünlerde sınırlı alanda yıl sonunda Ankara, İstanbul ve İzmir in büyük bir kesminde fiber omurgaüzerinde internet bağlantı hizmeti vermeyi amaçlayan bir firma var, QUiKNET.
Fiyatları hakkında fikir sahibi olabilmek üzere ücretlendirmenin şu şekilde olduğu söylenebilir: QUiKNET Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı* 1 Mbps 1 Mbps Limitsiz 49 YTL 29 YTL 3 Mbps 3 Mbps Limitsiz 69 YTL 39 YTL 5 Mbps 5 Mbps Limitsiz 89 YTL 49 YTL 10 Mbps 5 Mbps Limitsiz 109 YTL 69 YTL 20 Mbps 5 Mbps Limitsiz 129 YTL 89 YTL 100 Mbps 5 Mbps Limitsiz 149 YTL 109 YTL Detaylı bilgi için : http://www.tellcom.com.tr/bireysel/u...e/quiknet.aspx |
|
|
|
|
|
|
|
Re: 100 mbit internet 109 ytl
Hiç boşuna aramayın sevinmeyin. Firmayı bildirgec.org'da haberi gördüğümde hemen aramıştım. Operatör sadece Ataşehir'de ismini doğru düzgün duyamadığım bir bölgesinde bulunan bloklarda bu hizmetin verildiğini söyledi. 7 dakikalık telefon konuşmasında 35 kez Ataşehir'in reklamını dinledim ve en sonunda;
- Ben Ataşehir'den daire almak için değil, bilgi almak için aradım, iyi akşamlar. dedim ve kapattım. Anlayacağınız fosss.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: ISTANBUL
|
fiyat çok cazip duruyor kiralar nekadar ki orada :Pp
evden host çok zevkli olur ama cıılkını çıkarrıolar herşeyin hele TURKCELL se şeker gösterir acıbiber sürer ![]() internet nere biz ora şeklinde bir göç hareketi başlatıcam yakında :]] özümüzde göçebeyiz nede olsa :]]
|
|
|
||
|
Yer: Yeditepeli Tek Yer!
|
Alıntı:
Adam siz başvuru formunu doldurun eğer bulunduğunuzu yere gelirse QUİKNET biz sizin başvurunuzu değerlendirmeye alırız dedi. ![]()
|
|
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
efendim ben de yaklaşık bir hafta önce ankaranın göbeği kızılay için telefonla görüştüm bu arkadaşlarla ve anladım ki haklı olarak önceliği büyük sitelere, onların deyimi ile "toplu yaşam alanları"na vermişler. bu firma çankaya da bilmem kim sitesine bu sistemi getirmiş, tüm dairelerin kapısının önüne kadar hattını döşemiş ve "hat döşenmiş yerler" için başvuru alıyor. aslında sana bana "bu fiyata bu hız inanılmaz" etkisi yaratsa da bu ücreti denemek için vermekten kaçınmayacak bir kitle hedefleri ilk olarak, zaten 24 üyelik mecburi ama demelerine göre de bu yatırım da gayet pahalı bişi imiş, tabi ticari kar olmasa bu işi yapmayacakları da kesin..
peki ne anladık, tekil olarak ben bilmem nere adreste oturuyorum gelin kurun deme gibi bi imkanımız yok ve de olmayacak gibi. ya "toplu yaşam alanları"na taşınacağız, yada şuanki sistem ile Telekom'un keyfini bekleyeceğiz.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque |