|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Ve Google da yasaklandı!
Google'ın en çok kullanılan servislerinden biri olan Google Grupları'na, mahkeme kararı ile Türkiye içerisinden erişim engellendi. Üye olan herkesin mesaj yazabileceği bu platforma erişimin engellenmesi ile birlikte, Türkiye'de ilk kez Google da yasaklanmış oldu. Yasaklama, Google'ın tüm alan adına...
|
|
|
|
|
|
Yer: BURSA
|
Re: Ve Google da yasaklandı!
konu çok eskiymis ama; görünce yazayım dedim. ben böyle seylere sasirmiyorum artik. Kuzu Kapama Terbiyeli Kuzu Kapama Kapı Kapama İşletme Kapama Parti Kapama Telefon Kapama Elektrik Kapama Tavuklu Kapama Kredi Kartı Kapama Türbanla Kapama Ulaşıma Kapama site Kapama Google Kapama Telefonu Yüzüne Kapama Youtube Kapama Esnaf Kapama Eksisozluk Kapama Perdeleri Kapama Tv Kapama Fesleğenli Cevizli Sebzeli Kuskus Kapama Hastane Kapama Kanal Kapama Radyo Kapama Halka Kapama 18 Yaşından Küçüklere Kapama 30 Olsan da Kapama Maddi Duruma Göre Kapama Ispanak Kapama Fabrika Kapama Kapak Kapama Okul Kapama çok normal abi bunlar. türkiyede yasıyoruz.. bak aha da buraya yazıyorum. beni de demir parmaklıklar ardına kapatıcaklar. yurdumun güzel insanları her türlü kapatılmaya hazır... teknolojiden bi haber saga sola saldırmaktan başka bi iş yapmayan şu kapatma kararları yok mu.. ben harcanıyorum burada.. bana ulaşın ben size kapatma listesi yapayım. Saygılar. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!