Zoque.Forum
»
Ve Google da yasaklandı!
|
| Gündem Paylaşılmaya değer, reklam amacı gütmeyen; forum içinde yer verilen bölümlerle uyuşan haber, etkinlik, ürün tanıtımlarına... bu bölümde yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Article Tools |
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
Ve Google da yasaklandı!
Google'ın en çok kullanılan servislerinden biri olan Google Grupları'na, mahkeme kararı ile Türkiye içerisinden erişim engellendi. Üye olan herkesin mesaj yazabileceği bu platforma erişimin engellenmesi ile birlikte, Türkiye'de ilk kez Google da yasaklanmış oldu. Yasaklama, Google'ın tüm alan adına değil, sadece http://groups.google.com subdomain'ine yapıldı...
via: http://shiftdelete.net/site/20080410...le-Kapandi.htm
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
Re: Ve Google da yasaklandı!
Arkadaşlar; internete adsl ile Türk Telekom Dns'lerini kullanarak bu tip sitelere erişemiyorsunuz. Fakat superonline adsl ile istediğiniz siteye yasaksız girebiliyorsunuz. Ben bir internet sitesi kurup herkesi superonline'a geçmesi için örgütlemeyi düşünüyorum. Bu konuda yardımcı olmak isteyen özelden mesaj atsın lütfen. Bu arada superonline adsl tarifeleri ve fiyatları aşağıda...
SuperADSL |
|
|
|
|
|
|
|
Bir sonraki adım Google'ın doğrudan yasaklanması!
"Go Türkiye go!" Utanıyorum resmen...
|
|
|
|
||
|
Yer: LND
|
Alıntı:
Bu arada yasaklar saka gibi, yarin birisi google arama sonuclarinda TR kanunlarina aykiri X, Y cikiyor derse ki cikiyor, O zaman google aramayi da yasaklarlar. En sonunda cekecekler internetin fisini ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Biri açılıyor bir diğeri kapanıyor wordpress açıldı google gruplar kapandı.. Sırada neler var acaba...
|
|
|
|
|
|
İçimizden hakaret edelim lütfen zoque i de yasaklamasınlar sonra. Her önüne geleni kapatıyorlar zaten.
|
|
|
|
|
Böyle bir zihniyet varmı ya
20 sene önce istemedikleri kitapları yakıyorlardı.. Gazetelere sansür uygululardı kapatıyorlardı. bir tek TRT vardı orda bile türlü türlü seneryolar döndürüyordı. devir değişti.. gazeteler artık onların susturmasını biliyorlar.. trtye de gerek kalmadı medyada onlarda.. son kaleyi internet olarak görüyolar sanırım.. Kim Kral Çıplak Diycek? |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!| Tag Cloud |
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script scripti server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows xml yapmak yardim yazi yeni zoque |