|
|
|
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Turkcell MOBİL GELECEK 2008 proje yarışması
TURKCELL MOBIL GELECEK isimli bir yarışma düzenliyor. eğer düşündüğünüz, üzerinde çalıştığınız (ve henüz ticari olarak kullanılmayan) bir projeniz varsa, başvurunuzu...
|
|
|
|||
|
|
Re: Turkcell MOBİL GELECEK 2008 proje yarışması
Alıntı:
aslında haklısın, 30bin ytl verip sana kapıyı gösteriyorlar diyebiliriz. ama ben olaya o açıdan hiç bakmadım, yani meblağ gerçekten iyi sayılır (en azından başka projelerimde kullanabilirim), fakat önemli olan bi şekilde 3"ego tatmini", projenin finale kalmasının verdiği haz, gurur elbette süper hiç kimsenin aklına gelmemiş fikirler değil, ama senin bişeyler kattığın bir fikir.tabi buraya gönderilen projeleri kendimiz yapabilir miyiz, EVET. ama şunu düşünmek gerekli, Turkcell yada X bir firma gbi pazarlama ve kazanç ağına sahip olabilir miyiz? sonuçta 5 kategoride 1. olan projelere ödül verilecek, 5*30 = 150bin ytl yapar, Turkcell 'de 150bin ytl 'ye 300 proje satın almış olacak, aralarından 10-20 gerçekten işe yaramaz projeyi çıkartırsak, bende güzel bir yatırım aslıdan bu tip yarışmalar... buarada gizlilik ve proje anlaşmasına gelince, içinde biraz uzun sayılan bir cümle var, aslında herşeyi açıklıyor ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Yer: KOCAELİ
|
Tabii haklısın fakat ilk zamanları zor olsa da bu pazarlama ağını siz de yapabilirdiniz, o yüzden dedim. Dediğiniz doğru, bu aşamada Turkcell gibi pazarlama ağına sahip olmadığımız için bu noktada denemekte sorun da yok gibi.
Evet olayı anladım, Turkcell ilk kendisiyle görüşülmesini istemiş fakat her durumda kullanılması ile ilgili durum yok sanırım. Turkcell için güzel yatırım tabi :P Tekrar tebrikler, umarım istediğin gibi olur sonuçlar
|
|
|
|
|
|
teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
projem il 18'e girememiş peh ne anlar Allah'ın turkcell'i tebrikler oxigen..
|
|
|
|
||
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
Taksi çağır diye bir projeydi.Tam yazmim kendim biraz daha geliştirim projeyi diyorum da
|
|
|
|
|
|
|
sanırım benim düşündüğüm ve göndermekten son anda vazgeçtiğim projeme benziyor...
yaa neden bu kadar taktık bu taksi konusuna
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
Alıntı:
BİREYSEL YARAR Ebeveyn Hattı Hediyecell Kısacacell Görcell Rumuz İşitme Engelliler ve Yaşlılar İçin Mobil Uyarı Sistemi Dünyam Cebimde kurumsal YARAR Ar-ro Soft spot Aktarma TOPLUMSAL YARAR Hasta Bilgilendirme Servisi Paketi Kan kardeşleri topluluğu (Kan-Kat) Yeşil Türkiye Seninle bir dakika AKADEMİK ÇALIŞMA Kablosuz çoğa gönderim uygulamalarında iletişim süresinin kısaltılması ve güç tasarrufu Unequal Error Protection of Multiuser video Broadcasting Using Adaptive Modulation İŞ MODELİ adverBee! (benim projem) Hücrecell reklam Üç boyutlu navigasyon projeler hakkında detaylı bilgim yok, sunumlar ayrı ayrı yapıldı. Ama büyük ihtimalle geçtiğimiz yıllarda yapıldığı gibi birinci olan projelerin tanıtımları internet üzerinden yapılır. Yine de isimlere baktığımızda -bana göre- yarışmanın formatına göre biraz basit kaçan projelermiş gibi geliyor finale kalanlar. yani Hediyecell yada Rumuz gibi bir isimden projenin detayları zaten rahatca anlaşılıyor...
|
|
|
|
|
|
|
Açıklamalar için teşekkürler.
Kendi projen hakkında kısa bir açıklama yapmayı düşünüyor musun, birinci olunca netten mi okuruz ![]() Evet, daha farklı isimler seçilebilirmiş.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses |