|
|
|
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Turkcell MOBİL GELECEK 2008 proje yarışması
TURKCELL MOBIL GELECEK isimli bir yarışma düzenliyor. eğer düşündüğünüz, üzerinde çalıştığınız (ve henüz ticari olarak kullanılmayan) bir projeniz varsa, başvurunuzu...
|
|
|
||
|
|
Re: Turkcell MOBİL GELECEK 2008 proje yarışması
elime ulaşan son bilgiler
![]() "İş Modeli" ve "Akademik Çalışma" kategorilerinde finale kalan projelere ödül verilmedi, dolayısıyla ben kazanamadım ![]() Fakat iş modeli kategorisinden finale kalan "Üç Boyutlu Navigasyon" projesi içeriği nedeniyle Akademik Çalışma kategorisine alınmış ve ödül verilmiş. Ödül alan projeler (kategori birincilik ödülü 30.000 YTL, jüri bunu istediği gibi dağıtma imkanına sahip) Alıntı:
asıl amacı, cep telefonlarımıza gelen SPAM SMS reklamları engellemek ve kullanıcılara kendi seçtiği kategorilerde, bölgesel reklam yayını yapmak. sisteme üye olup, istediğiniz kategorileri seçiyorsunuz (ör: kitap, müzik, elektronik) ve siz gün içinde herhangi bir yerdeyken (ör: İstiklal caddesi), o bölgede bulunan ve sizin kategorilerinize uygun firmalar reklam gönderimi yaptıysa siz bu iletileri alıyorsunuz. Ama sadece İstiklal caddesi 'yle kısıtlısınız, yani İstiklal caddesi 'nde bulunan bir firmanın reklamını Ortaköy 'de gezerken almıyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
Yer: KOCAELİ
|
Anladım, hedefli reklam düşünmüşsünüz.
Sunumunuzu da okumayı isterdim ancak Office 2007 kurmadığımdan okuyamadım 2003 pptx dosyalarını açmıyor. Dosyayı çevirdiğimde sunumunu incelerim.Çalışman aslında ilginç ve farklı imiş, ama maliyetten falan mı kaçtılar bilinmez.
|
|
|
||
|
|
Alıntı:
aslında sisteme üye olup, reklam almanın mantıksız olduğunu, zaten cep telefonuna sürekli olarak reklam geldiğini söyleyip durdu ben sunum yaparken ![]() bende o gelen reklam mesajlarının spam olduğunu, benim sistemimin bunu engellediğini açıkladım her defasında ama demekki yetersiz kalmışım ![]() dosyanın 2003 formatını burdan indirebilirsiniz....
your KEY to EUROPE : AEGEE-Eskişehir (v2.0) | REMOTTER! small remote application (beta 1.0) | MCPD adayı Mesaj oxigen tarafından 20.10.2008 (19:15) yeniden düzenlendi. Açıklama: link düzeltilmiştir |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanırım reklamcılar senin önerdiğin mantıkla kendi yaptıkları çöp reklamların farkını anladığında reklamlar gerçekten işe yarar hale gelecek
![]() Not: Aslına bakarsan buna benzer bir sistem(ilgi alanlarına göre reklam) Turkcell tarafından bile uygulanmakta. Asıl fikri nasıl anlayamadı çok merak ediyorum... |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: KOCAELİ
|
Sunumu beğendim ben.
İyi de üye olduğumuz siteler örneğin seminer düzenlediklerinde haber mailleri atıyorlar, burada bir sorun yok da senin sistemde üyelik olunca mı sorun oluyormuş? Yanlış düşünmüşler, ben beğendim fikri ve yapıyı. Herhalde dediğin yere çıkıyoruz; ne kadar anlatırsan anlat, karşındakinin anladığı kadar anlatırsın. Sanırım onlar da pek anlamamışlar. Sağlık olsun
|
|
|
|
|
|
Anlamamış olabilirler, anlamak istememiş olabilirler, daha binbir türlü değişik şey olabilir
![]() ben her nekadar ödül alamasamda, finale kalmak, ve gerçekten önemli kişilerden oluşan juriye sunum yapmak, Turkcell Akademi 'de 1 günlükte olsa eğitim almak gerçekten güzel şeyler, benim juri karşısınıda ilk ticari sunumumdu bu. büyük ihtimalle seneye tekrarlanacak, projem hazır şimdiden, bundan sonra 3G üzerine projeler geliştirmek lazım ![]() aslında benim projemin aldığı tepki, insanların sms reklamlarından ne kadar sıkıldığını gösteriyor (şahsen bende sıkıldım) ve maalesef operatörler maddi açıdan bunun önüne geçmek istemiyorlar sanırım, sonuçta reklam gönderen kişiler operatörlerden kontor satın alıyorlar.
|
|
|
||
|
|
Alıntı:
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!