|
|
|
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Zengin İnternet Uygulamaları (RIA) ve Web 2.0 Konferansı
08 - 09 Ağustos 2008 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi 'nde (Beşiktaş - Üsküdar iskelesi yanı) ücretsiz olarak seminer düzenlenecek.
|
|
|
|
|
Re: Zengin İnternet Uygulamaları (RIA) ve Web 2.0 Konferansı
İkinci gün çok istememe rağmen özel sebeplerden katılamadım. Ferruh'u ilk gün gördüm çok sevindim. Keşke sunumunu izleyebilseydim. Bu tür etkinlikler daha çok olmalı. Teknik sıkıntılar vs. sonraki etkinliklerde daha kolay çözülecektir. Bahçeşehir Üniversitesi'ne de teşekkür ederim şahsen evsahipliği için. İlk gün gördüğüm sunumlarda artık sürekli online olmanın gerekmediği hem masaüstü hem web uygulamalarının bildiğimiz teknolojiler üzerine inşa edildiğini izledim. Bence çok nefis bir yönelim.
|
|
|
|
|
|
Yer: istanbul
|
İlk gün gidemesemde, ikinci gün oradaydım, Ferruh mavituna en etkili sunumu yaptı benim dinlediklerim sunumlar arasında.
Uğur Samsa ile tanıştık, başladık Çin üzerine muhabbete Güzel bir etkinlikti..
|
|
|
|
|
Yer: KOCAELİ
|
Ferruh'un ilk konuşmasının bir bölümünü dinleyebildim fakat ikincisinde tamamını dinledim.
Banka hesaplarımıza girdik:P Güzel etkinlikti.
|
|
|
|
|
|
Hadi İstanbul bana yakın, ben gittim, peki sen niye Ege'den gelirken haber vermedin Uğur
![]() Murat heyecanlı çocuk ama ben çok sevdim kendisini, sıcakkanlı ve konuksever dediğin gibi.
|
|
|
|
|
Yer: Stuttgart
|
Cevrimici olarak konferansi izleme imkani vereceklerini söylemislerdi. Sonradan Teknik aksaklik yüzünden yapamadiklari aciklandi. Ve ilaveten bu yayinlarin indirilebilir sekilde sunulacagi söylendi, neredeyse bir ay olacak, ortada bir sey yok.
Ama sitelerinde "Kimler Katiliyormus" diye baglanti duruyor. Konferansi cevrimici olarak canli izlemek isteyenlerin de isim ve ünvanlari kaldirilmamis. Yabanci bir cok cevrimici konferansa katildim, fakat özellikle ülkemde halen daha böyle seylerin yasanmasi beni üzüyor. Madem web Konferansi iptal edildi. Halen daha site´de katilanlar listesi niye durur? Ya da izlenemeyen görüntüleri sunmak neden bu kadar aksar? Hic bir aciklama ve düzeltme yapmadiklari icin, bunu ciddiyetsizlik olarak adlediyorum. Niye baskalari daha basarili? Mesaj apiko tarafından 29.08.2008 (22:22) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sunumlar da eklenecekti siteye fakat onlar da hala eklenmedi.
Neyse ki bazı noktaları kendim not defterime yazmıştım. Son dakikalarda Murat, herkes soruyor, yakında slaytları da vermeyi planlıyoruz demişti. Ya kimse not almayı düşünmedi, ya da zor geldi; zaten slaytlar da yok blogda.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
ar-ge , bahcesehir , e marketing , erisilebilirlik , fon ve kaynak kullanimi , konferans , kullanilabilirlik , proje yonetimi , ria , riatalks , web 2.0 |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!