|
|
||
|
Yer: istanbul, eskişehir
|
Zengin İnternet Uygulamaları (RIA) ve Web 2.0 Konferansı
08 - 09 Ağustos 2008 tarihinde Bahçeşehir Üniversitesi 'nde (Beşiktaş - Üsküdar iskelesi yanı) ücretsiz olarak seminer düzenlenecek. Alıntı:
1- Enrique DUVOS (Adobe Inc.) Topic: Adobe Flex & BlazeDS & LiveCycle DS 2- Mihai PRICOPE (Miti) ( Adobe Inc.) Topic: Flex and server Technologies (PHP, .NET, CF, Java): Working Together! 3- Selçuk BOZDAĞ ( Dundee University, Iskocya) Konu: Java ve Flex ile kurumsal Yazilimlar Gelistirmek Konu: Gercek Zamanli web Devrimi 4- Bilal Akçay (logo) Konu: kurumsal bir RIA uygulamasından ne bekliyoruz? 5- Okay YILDIRIM (Enocta) Konu: Adobe flash CS3 üzerinde Adobe AIR Uygulamaları Geliştirmek. 6- Murat K.Girgin (Egnity, MMIstanbul) Konu: Adobe Coldfusion 8.0 ve RIA 7- İhsan Varol Konu: JavaFX ve SQL Lite Kullanarak Uygulama Geliştirme 8- Daron Yöndem (INETA) Konu: Silverlight 9- Çağdaş Tülek (Knowband) Konu: Flex ve Media Servers (FMS, RED5 ve WOWZA) 10- Cengiz Can (Advancity) Konu: video Akış Protokolleri: RTMP, RTMFP, AMF 11- Volkan Biçer (Yahoo!) Konu: Geliştiriciler için Yahoo Developer Network’ü 12- Ali Babaoğlan (Microsoft) Konu: web3.0 13- Mehmet T Akalın Konu: Mobil ajax uygulamaları ile ilgili dünyadaki gelişmeler ve mobimus (açık kaynak kodlu mobil uygulama geliştirme platformu) hakkında kısa bir bilgilendirme 14. Nesim Sezer Konu: Location Based Sosyal Ağlar Konusunda Mobil Uygulamalar Geliştirme 15- Ferruh Mavituna Konu: web Uygulama Güvenliği 16 - Zehra Doruk ( Enocta - MMIstanbul) Konu: e-learning 2.0 17- Azer Koçulu ( Gitti Gidiyor.com) - Secilen birkac ileri uygulamanin teknik incelemesi - Python ve Comet - Gelecegin browser teknolojileri 18-Etkin Çiftçi (bilende - IxDA) Konu: Kullanıcı Merkezli Tasarım ve IxDA ulaşım bilgisi : http://www.riatalks.com/istanbul/agust/ria_kroki.cfm kayıt olmak için acele edin http://www.riatalks.com/istanbul/agust/ria_attends.cfm
|
|
|
|
|
|
Yer: Ankara
|
Re: Zengin İnternet Uygulamaları (RIA) ve Web 2.0 Konferansı
video konferans süreci hakkında bilgisi olan var mı? |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
merhabalar,
video konferans için de kayıt yaptırman gerekli. Sadece kayıt formunda nasıl katılacaksınız sorusuna "video konferansla bağlanarak" seçeneğini seçmen gerekli. video konferansla nasıl bağlanacağına dair bilgiler (kullanıcı adi, şifre) sana iletilecektir. |
|
|
|
|
|
|
|
Yer: ISTANBUL
|
Hazırlık Etkinliğinde bulundum, gayet neşeli ve faydalı...
Cumartesi bir aksilik olmazsa oralardayım...
|
|
|
|
|
Yer: LND
|
Ben de bir kurumsal bir de teknik sunum yapacagim. Gayet guzel gececek gibi.
|
|
|
|
|
Yer: KOCAELİ
|
zoque pankartı açmak serbest mi:P
ceviz forumundan bir arkadaşım ile ben de orada olacağım.
|
|
|
|
|
Yer: Stuttgart
|
Bugün, halen daha yapilmakta olan konferansi web üzerinden izleyebilen var mi acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
Yer: İstanbul
|
İlk gün ordaydım. Süleyman sönmez, Ferruh Mavituna, Ugur Samsa ve arkadaşları, Ömer Enis ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar ile beraberdik gayet güzel bir etkinlik oldu.
İkinci gün kurs olduğu için katılamadım.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
![]() |
| Etiketler |
|
ar-ge , bahcesehir , e marketing , erisilebilirlik , fon ve kaynak kullanimi , konferans , kullanilabilirlik , proje yonetimi , ria , riatalks , web 2.0 |
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!