|
|
|
|
Google Internet Reklamcılığı Programı
Google internet Reklamcılığı programı, hizmet portföyüne internet reklamcılığını katmak ve müşterilerini Google'ın bu alandaki çözümleriyle tanıştırmak isteyen web tasarımı ve reklam dünyasındaki profesyoneller biraraya getiriyor. 22 Ekim Çarşamba günü Hotel Ritz Carlton, İstanbul'da düzenlenecek etkinliğe katılım ücretsiz. Programa ve etkinliğe kayıt için: www.google.com.tr/internetreklamciligi |
|
|
|
|
|
|
||
|
İnternet Reklamcılığı Semineri
Geçtiğimiz günlerde Google Istanbul Ritz Carlton Otel'de bir İnternet Reklamcılığı Semineri düzenledi. Eminim buradan da pek çok kişi katılmıştır. Ama forumda mesajını bulamadım. Hasan Yalçın'ın bloguna yazdığım yorumu buraya da ekliyorum, gidenlerin fikirlerini görmekten de memnun olacağım. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
|
|
Yer: Istanbul
|
Ayrıca bana hala şu 50$ değerindeki sınava giriş hakkı kuponu da gelmedi.
Birde sürpriz kutuları vardı adrese postalayacakları ama ne oldu bilmem )Haaa söyelmeden geçemeyeceğim. Çantalaqr içinde öğle yemeği verdiler ya sanırım sanıya göre gelmedi ve ben aç kaldım. Görevlilerin birine gittim hani bize çanta dedim. Bitti dedi. Ortalarda cookie servisleri var onlarla idare et dedi Ehh yani koskoca Google bu çözümü düşünmüş olamazdı bence. Amaç bu değil ama organizasyonu bende beğenmedim. Konular kopuk ve ilişkisizdi. Buda katılımcıyı yordu. Sanırım Google Türkiye'nin biraz daha çalışması gerekecek... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!