|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Drupal kurulumu hakkında
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Isparta
|
Re: Drupal kurulumu hakkında
cpaneller de otomatik kuruyo...
şu an dosyayı indirip bakıyorum... help dosyasında herhangi bir install olayından bahsetmiyor ama açıkca unix kodları falan verilmiş.. orda bütün bilgileri database kurduktan sonra olayın bittiği ve extra ayarlardan bahsediyor.. yani olay sen kurmuşsun zaten... database dosyasının içinde database.MySQL 'i okuttuğun anda sistem kurulmuş olacaktır... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
cp den MySQL database yi açtım lakin. config deki değişiklikleri de yaptım. ama bir türlü çalışıyor.
hatta şu ekran çıkıyor karşıma. www.kalanlar.com/dr |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
"strict warning: var: Deprecated. Please use the public/private/protected modifiers in c:\Wamp\www\nom\Drupal\themes\engines\xtemplate\xt emplate.inc on line 45."
hazir konu acilmisken yukaridaki gibi bir hata mesajinin nedenii neler olabilir? |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
(1) sıkıstırılmıs dosyaları bir klasöre çıkarıcaksın (2) Drupal için database açıcaksin (3) database/database.MySQL 'i kullanarak db'de tabloları oluşturacaksın (4) includes/conf.PHP 'i açıp "$db_url " ve "$base_url" bilgilerini düzenliyeceksin. (5) ilk kayıt olacak kullanıcı "admin" olacaktır. özel durumlar için ayrıntılar var ama genel olarak budur. kolay gelsin! |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
(3) database/database.MySQL 'i kullanarak db'de tabloları oluşturacaksın
bunu anlamadım. bende phpmyadmin falan da yok. control panel var sadece oradan da db oluşturup kullanıcı açabiliyorum . |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Ben tabloları phpMyAdmin ile oluşturmayı başardım. User kısmına kendimi de ekledim. Ama kullanıcı adı ve şifre olarak belirttiğim şeyi kabul etmiyor.
Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) in C:\Apache\Apache2\htdocs\Drupal\includes\database. MySQL.inc on line 31 Access denied for user 'admin'@'localhost' (using password: YES) ...şeklinde hata veriyor. Neden ola ki?? |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!