|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
wordpress sorunu
Wordpress tabanli gunlugum ne oldugunu anlamdigim sekilde calismiyor; yani linklerden hicbiri calismiyor, kategoriler, yazilmis bloglari okumak icin tikladigimda acilmiyor, sorun ne olabilir arkdaslar?bu sabah calisyordu, simdi calismiyor? edit: sorun halledilmiştir. Mesaj tukenik tarafından 26.09.2005 (10:14) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: Hannover.DE - Mersin.TR
|
Re: wordpress sorunu
merhaba'lar tekrar,
Wordpress'ten soyle bir istegim var, örnegin domain.com root dizinine wp kurdum.Girdigim bloglar domain.com/?p=1 ,p=blog-id olarak link'leniyor...ben su sekilde olsun istiyorum, domain.com/yazilar/yazi-basligi .bunun icin Wordpress'e admin ile login oluyorum, menu'den secenekler - sabit linkler (permalink)'ten birinci alana /yazilar/%postname%/ yazip, guncelliyorum.blog'umda istedigim gibi oluyor, fakat link'i tiklayinca istediigm gibi oluyor, örn; domain.com/yazi/blog-basligi seklinde oluyor fakat tiklayinca 404 hatasi ile karsilasiyorum. Sorunu nasil cozebilirim? düzenleme, soruyu yazarken Wordpress-tr.com'a ulaşamıyordum, şimdi wiki'den ilgili bir konu buldum... Alıntı:
ama; 6. adımda karsima cikmasi gereken kutu icerisinde ki .htaccess bilgileri cikmiyor fakat ilgili Wordpress dizininde .htaccess dosyasi olusuyor...tabii hala 404'le karsiliyor beni... ulastigima göre bir de wp-tr de sorayım soruyu... Mesaj tukenik tarafından 26.09.2005 (12:02) yeniden düzenlendi. Açıklama: bilgi eklendi. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!