Zoque.Forum
»
wordpress ile ilgili sorular
|
| İçerik Yönetim Sistemleri WordPress, Drupal, Joomla, TypePad, TYPO3 ve buna benzer blog ya da içerik yönetim sistemleri ile merak ettiklerinizi bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
wordpress ile ilgili sorular
merhaba arkadaşlar
Wordpress ile bir sayfa inşa etmekeyim, ya da edememekteyim şu an. neyse şöyle bir sorunumuz var; Wordpress'e girdiğim yazıları doğrudan ana sayfada görüntülüyor, ben bunu ilk 3 paragrafı görüntüleyecek şekilde düzenledim, fakat sonra fark ettim ki bu da yeterli değil. Benim yazacağım bir özet ana sayfada gözüksün, sonra ben devam dediğimde yazının tümünü görüntülesin istiyorum. bu nasıl olabilir? böyle bir eklenti var mı? daha bunun gibi bir sürü küçük sorun var. bu başlık altından sizlere sormaya devam edeceğim. şimdiden teşekkürler diyor ve sabırlar diliyorum ![]() Tunca |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: wordpress ile ilgili
İstediğin şekildeki aramalar için Effective File Search gibi bu iş için özelleşmiş bir program tavsiye edebileceğim gibi, EditPlus gibi asıl işi metin editörlüğü olup, arama işlerinin de üstesinden gelen bir programı tavsiye edebilirim.
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
merhaba şimdi de şöyle birşey yapmaya çalıştım ama gene olmadı.
tüm sayfadan bağımsız bir bölüm istiyorum ama aynı veritabanını kullansın. tema falan aynı olsun. şöyleki, ayrı bir bölüm, ayrı üyelik sistemi ve buraya insanlar yorum ekleyebilsinler fakat diğer bölümlere erişemeyip onlara yorum ekleyemesinler. anlatabilmişimdir umarım... |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
maalesef barınma hizmetimiz yalnızca 1 veritabanına izin veriyor.
ayrıca, bilgisayarda oluşturduğum veritabanın nasıl oraya taşıyacağımı da bulamadım, araştırmaktayım. yani wordpressle windows üzerinde çalışıp sunucuya güncelleme yapmak istiyorum. bununla ilgili bir konu vardı fakat onu da bulamadım. selamler ![]() |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!