|
|
#11 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Re: İçerik yönetim sistemi kaça yazılır?
Alıntı:
dostum şu an bir müşterim var bunun için fiyat bekleyen. adamın joomladan da haberi var ama bunu istiyor illa. Yani ilk müşteri hazır başlamak için. bana gereken şey ücret ![]() EDIT: ek olarak bir web firmasında çalışmıyorum.freelance iş yapıyorum. dükkan kirası vs giderim yok. bu ilk müşteri faturasız vergisiz fiyat istiyor..
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
bak 8000$ çıktı gene
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Senin yerinde olsam adama bedavaya yapardım, harika bir sistem analistmiş.
![]() Ne istediğini bilen, bir CMS'nin ne anlama gedliğinizbilen. Aylardır uğraşıyorum kendi CMS sistemim için henüz bu aşamaya gelemedi. Dediğim gibi bence bu adamla bir iş kur ve site aç. İngilizce olsun. Ürünü tamamlayın. web üzerinden satın. Her ne iş yapıyorsanız bırakın, paraya da para demeyin. Şaka bir yana kaynak kodu açıksa bir çok projede görülmüştür, verdiğin kişi bu sistemi yüzlerce kere senden habersiz satarak köşeyi bulur. Aman dikkat! Açık kaynak kod için bir anlaşma imzala. Bence bir sürü programlama işi yapmak yerine bir tane süper ürün yapıp sürekli geliştirip satmak geçim derdine bire bir olabilir. (Şans unsurunu gözardı etmiyorum) Son olarak dilerim başarırsın ve bir demosunu izleriz. Büyük iş olacağa benzer. Bence ederi en az 10 bin dolar. Her biri gıcır gıcır ve yemyeşil
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Adamla bi alakası yok dostum. Bu listeyi hazırlayıp adamın gözünü boyayan benim
Ayrıca adama "abicim 200$ a da Joomla kurabilirim. ama unutma ki 1 YTL ye alıp yediğin tavuk döner ile 5 YTL ye yediğin tavuk dönerin tadı bir olmaz" diyip ikna çalışmaları yapan da benim :P Her işin suçlusu benim yani Demosunu izliceksiniz. Fakat kodlarımı nasıl koruyacağımı bilmiyorum halen. zend encoder var ama sattığım adamlara serverinizda zend loader yüklü olması lazım demek abes geliyor bana ![]() ya da 1 senelik ek hosting ücreti almadan benim hostingde yayınlanmasını şart mı koşsam. sadece benim serverda çalışır mı desem (( loader gerektirmeyen bi encoder bilen var mı? Geri dönüşümü olmaması şart. Müşterilerden yana korkum yok ama müşterilerin benim işim bittikten sonra anlaşabilecekleri teknik eleman vs. yeterli bilgiye sahip olursa böyle bir sistemi istediği gibi başkasına satar. çünkü template sistemi ve language sistemi işi kolaylaştırıyor. hiç bir kod editlemesine gerek bile kalmaz veritabanı user ve pass haricinde.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 23.02.2006 (10:57) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#17 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Zend SafeGuard'a ilave olarak www.ioncube.com adresinde bulabileceğiniz encoderi de kullanabilirsiniz. Şu an profesyonel anlamda şifreleme yapan yazılımlardan biridir. Bu yazılımı da incelemenizi öneririm.
|
|
|
#18 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Alıntı:
ioncube için sunucuda bulunması gereken bir eklenti var mı?
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
var. onunda deneme sürümünü indirdim ioncube loader istiyor truck mı turck mu ne bişey daha var o da loader gerektiriyor
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!