|
|
#22 (permalink) | |
|
Yer: Bursa
|
Re: İçerik yönetim sistemi kaça yazılır?
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
13) Şirketin kurumsal kimliğine uygun renk ve dizaynda tasarım
14) hosting ve domain, dahil olsun. hem kendi istediğin şekilde hakim olursun server'a ve kodlara hem de daha göz kamaştıran bir Paket sunmuş olursun
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Arkadaşlar yanıt yazan herkese çok teşekkür ederim. bana çok yardımınız oldu. Büyük ihtimalle kendi serverim da yayınlayacağım her sattığımı. Tasarım konusunu ek olarak satmayı düşünüyorum. yani isteyen alır istemeyen almaz. Tekrar tekrar teşekkür ederim
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Arkadaş encoderi çözebilecek olan decoder mevcut olduğundan bahsetmiş. çünkü kendisiyle gerçek hayatta görüşürüm ve danıştım hatta zend in de decoderi mevcutmuş bi şifre verip encode etmeyi sağlayan bişey olması lazım sanırım en güzeli bu. ya da bi key dosyası. decode işlemi için o key dosyası olmadan asla decode edilemeyecek bişey lazım.
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
|
bu normal bence. kullanıcı tanımlı bir anahtar yardımıyla encrypt edilmeyen herşeyin decrypt i yapılabilir diye biliiyorum. Ama benim zend de şifre veya anahtar dosyası verebilme imkanım olsaydı kırılması o zaman imkansız olurdu. Ayıntılı bilgi için Google da "one time pad encryption" şeklinde araştırabilirler.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 28.02.2006 (01:31) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
|
zend encode etmiyor ki... ismi encoder ama çevirdiği format, PHP komutların byte şeklindeki opcode'larına; elde edilen dosya, bir PHP script normalde çalıştırıldığında hafızada oluşan opcode assembled hali... böyle olunca da tabii ki bir key sistemi mümkün değil. zend de opcode'ların tablosunu kendinde tuttuğu sürece çözülemezdi; ama birileri iyi inad etmiş ve çözmüşanlaşılan. yoksa key-based bir encryption sistemi söz konusu değil.
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
|
Ama pureEvil in verdiği linkteki program şifrelemeyle encode ediyor. kendi üstünde decodesi de var şifreleme optiınu dolayısıyla koymaya sakınca görmemişler. Ayrıca encode ettiğiniz scriptin çalışacağı serverda loaderi yüklü değilse scriptin olduğu klasöre bir dll dosyası atmanız yeterli oluyor. o dll dosyasındaki fonksiyonları kullanarak okuyor scripti. çok iyi ama benim bilgisayrda çalıştıramadım. web server da denicem yakında unutmazsam.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!