|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Wordpress -> Blogger
Ben başta Wordpress altyapısı üzerine sitemi kurmuştum. fakat hosting derdi beni gerince blogspot'a bedava hizmetten yararlanmaya karar verdim. bu süreçte kullandığım temanın değişmesini istemediğimden wp'deki temayı blogspot'a dönüştürmem mümkün müdür? bunun bir aleti-zımbırtısı var mıdır? hiç yoktansa bunu elle halledebilmek mümkün müdür? bunun dışında blogspot kullanan arkadaşlardan bedava hizmetin dezavantajlari hakkında bilgi alabilir miyim? Saygılarımla
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Wordpress -> Blogger
şu an aklıma gelen birkaç hususu yazayım:
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Yer: Istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
öneriler için teşekkür ederim
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
en basit haliyle template hadisesi:
<Blogger> YAZI başlık: <BlogItemTitle> <BlogDateHeader><$BlogDateHeaderDate$></BlogDateHeader> Tarihinde eklendi <$BlogItemCommentCount$> Yorum yapildi. yazının içeriği: <$BlogItemBody$> <ItemPage> fikirler: <BlogItemComments> BİR FİKİR: <$BlogCommentAuthor$> adlı şahıs <$BlogCommentDateTime$> tarihinde ne yazmış: <$BlogCommentBody$> </BlogItemComments> </ItemPage> </Blogger> arşivler: <BloggerArchives> <a href="<$BlogArchiveURL$>"><$BlogArchiveName$></a> </BloggerArchives> önceki yazılar: <BloggerPreviousItems> <a href="<$BlogItemPermalinkURL$>"><$BlogPreviousItem Title$></a> </BloggerPreviousItems> |
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: li yersiz
|
Eloy bey yine birilerini kandırıp wp tarikatına çekmek istiyor, küçük müridde (junkie) arkadan veriyor gazı, sen inanma onlara.
zaten eski blogger'lardan kim kaldı bi oky bi ben .oky de wp'e geçerse bil ki durum kötü. .ama sen yine de wp kullan ne olur ne olmaz.(sırf eloy kızmasın diye yazıyorum bunu )
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!