Zoque.Forum
»
Wordpress ile Kurumsal Site Yapmak
|
| İçerik Yönetim Sistemleri WordPress, Drupal, Joomla, TypePad, TYPO3 ve buna benzer blog ya da içerik yönetim sistemleri ile merak ettiklerinizi bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Wordpress ile Kurumsal Site Yapmak
Ben de ugursama gibi düşünüyorum.Sadece gerekli template tag'leri kullanırız olur biter.Örneğin "yazılar,arşiv" gibi template tag'leri kullanmayız ve site aynen nomal bir site havasında görünür, günlük tarzından eser kalmaz.
Zaten şu sıralar böyle bir sistem üzerinde çalışıyorum.Hatta artık şirketlere yapacağım siteleri böyle yapmayı düşünüyorum. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
yapılabilir.
özellikle PHP konusunda bilgili iseniz. wp nin size çok kolaylıkları olur elbette. xhtml, CSS de biliyorsanız site görünümünü istediğiniz gibi yapabilirsiniz. elbette hazır şablon kullanmanız hoş durmaz. kendiniz yaparsanız en güzeli olur. ve emin olun wp ile bir site çoğu kurumsal siteden çok daha güzel olacaktır. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Bi de internetten bir şablon indirip üzerinde epey bi oynasak hoş olur mu sence?Çünkü sıfırdan yapmak zor olabiliyor. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
bir başkası, wp siteleri çoğunlukjla geçerli kodlara sahiptir. Özellikle bozmazsanız... veya bir kaç ufak hata var sa kolaylıkla düzeltilebilir. böyle geçerli kodlara sahip bir siteniz olacaktır. CSS ile içerik ve site görünümünü ayırmış olursunuz, istediğiniz gibi düzenlersiniz. hazır şablonu alıp üzerinde oynayıp. sonra kurumsal site olarak, hele de satmak bence olmaz. baştan yazacak bilg ve beceriye sahip değilseniz , kimin kurumsal sitesi yapacaksınız, yapıp bir de bunun için para isteyeceksiniz. hatta bedava bile yapıp vermeyin. böyle şey olmaz. |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!