|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
WP'ye açılış sayfası eklemek
Bir şirket için yaptığım sitenin altyapısını daha öncede belirttiğim gibi WP'ye çeviriyorum.Her şey güzel gidiyor ama aklıma takılan bir şey var.O da şu; Her kurumsal şirketin sitesinde olduğu gibi bu şirketin sitesinin de bir açılış sayfası var.Açılış sayfasını yaptığım temadaki index.PHP ile değiştirince sayfalar görüntülenmiyor.Açılış sayfasını sisteme nasıl ekleyebilirim? |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Re: WP'ye açılış sayfası eklemek
Dediğimi tam olarak anlatamamışım.Yapmak istediğim şu; açılış sayfasının tasarımı diğer sayfalardan farklı olacak.Buraya tıklayarak WP olmayan haline bakın.Açılış sayfasında bayraklardan birine tıklandığında farklı bir tasarıma geçecek.Kısacası WP sistemini aynen şu anki sisteme uyguluyorum.Bunu nasıl yapabileceğimi soruyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
O halde "Presentation > Theme Editor > Main Index template"de ilk satıra söyle bir kod ekleyebilirsin.
PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
İlk olarak evet.İki tane tema dosyası bulunuyor ve ikiside aynı, sadece dilleri farklı.Ve birbirine bağlılar.
Senin dediğin yolu kullandım.Böylece istediğim açılış sayfası açıldı yalnız açılış sayfasında "türkçe" adlı sayfaya link vermek için kontrol panelinden "hakkımızda" adlı sayfayı görüntüle dediğimde açılış sayfam açıldı.Yani hiç bir sayfam açılmaz oldu.Sunduğun çözüm yolunu daha detaylı anlatabilirmisin. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!