Zoque.Forum
»
Wp'ye javascript galeri eklemek
|
| İçerik Yönetim Sistemleri WordPress, Drupal, Joomla, TypePad, TYPO3 ve buna benzer blog ya da içerik yönetim sistemleri ile merak ettiklerinizi bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Wp'ye javascript galeri eklemek
WP ile kurduğum siteye dhtmlgoodies.com da bulduğum bir galeriyi eklemek istiyorum.Buradan eklemek istediğim galerinin resmi sayfasına ulaşabilirsiniz.
Size sorduğum ise şu: Bu galeriyi WP'ye nasıl entegre ederim. Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Wp'ye javascript galeri eklemek
Aslında HTML'den biraz anlıyorsan çok kolay bir şekilde bunu yapabilirsin ama ben sana Flash Fader isimli eklentiyi tavsiye edeceğim. flash altyapısını kullanan aynı işlevde bir galeriye daha kolay bir yoldan sahip olabilirsin. Türkçe açıklaması da mevcut.
Yok ben bunu beğenmedim diyorsan dhtmlgoodies.com'daki örneği sitene nasıl yerleştireceğini adım adım anlatabilirim ![]() Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Adana
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Teşekkürler fleXin.
Flashfader çok güzel bir galeri.Projemde onu kullanmaya başladım.Kontrol panelinden çok kolay kontrol ediliyor.Daha önce buna benzer bir eklenti bulmuştum ama tam olarak ihtiyaçlarımı karşılamıyordu. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!