|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Wordpress Automatic Upgrade ile sorun
Wordpress'i otomatik olarak güncelleyen eklenti olan Wordperss Automatic Upgrade'i sistemime kurdum fakat bir türlü sistemimi güncelleyemiyorum. sorun şu ki Automatic Upgrade'in kontrol panelinde aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum. Kod:
Warning: exec() has been disabled for security reasons in /var/www/vhosts/cansurmeli.com/subdomains/blog/httpdocs/wp-content/plugins/Wordpress-automatic-upgrade/wpau_prelimcheck.class.PHP on line 81 Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Wordpress Automatic Upgrade ile sorun
Konu hakkinda tam emin olmamakla beraber; problemin kullandigin sunucuda safe mode kapali olmasindan kaynaklandigini söyleyebilirim. Google'da birkac arama sonucunda exec komutunun safe mode ile baglantili oldugunu yazan sayfa gözüme carpti. Tahminimce bu otomatik güncelleme yazilimi, bir takim klasörlerlerdeki dosyalari degistirmek istiyor ve safe mode'un kapali olmasindan bu da gerceklesmiyor.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Wordpress Automatic Upgrade ile sorun
Aslında eklenti çalışıyormuş.Otomatik yol yerine manual'den gidince oldu fakat daha sonra sitem görüntülenmedi.Bence tekin bi eklenti değil.Bu yüzen sildim.Ancak WP'nin dosyalarını indirip kendim güncelleyince sitem düzeldi.
Eğer WP'nizi güncelleyecekseniz kendiniz yapın derim.Bu yol hiç hoşuma gitmedi. __________________ blog.cansurmeli.com megateks.com.tr |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!