|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
CMS-İYS-İçerik Yönetim Sistemi Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar; Daha önce Joomla ve Wordpress ile web siteleri tasarladım. Joomla çok kapsamlı ve basit broşür tipi web siteleri için fazla özellik barındırıyor. Wordpress ise blog tarzı yapısı nedeniyle fazla esnek değil, her nekadar eklentilerle genişletilebilse de bu sefer Joomla gibi ağırlaşıyor. www.cmsmatrix.org sitesinde bir çok CMS sistemini inceledim, sitede de daha önce açılmış konuları araştırdım. Fakat kullananlar artısını, eksisini daha iyi bilirler. Bu tarz -basit, bir kaç sayfadan oluşan fazla özellikler gerektirmeyen- web siteleri için kullanabileceğim içerik yönetim sitesi tavsiyelerinizi alabilir miyim? (Gerçekten güvendiğiniz ve kullandığınız çözümler olması benim için önemli) İstediğim özellikler: - PHP-MySQL desteği - Çok dil desteği - Şablon sistemi (Tek bir şablon üzerinden çalışsa bile olur) - Sayfa ekleme, çıkarma, düzenleme (Ayrı bir yönetim paneli üzerinden olmasa sayfa üzerinde değişikliğe izin verse daha iyi olur) - Modül ve komponent yönetimine ihtiyaç yok, sadece kendi PHP kodlarımı entegre edebilsem iyi olur. - İletişim formu - İş başvurusu formu - Arama motoru optimizasyonu - site haritası Bu isteklerime en fazla uyan içerik yönetim sistemleri konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler... Mesaj graphpix tarafından 04.12.2007 (11:47) yeniden düzenlendi.. Açıklama: Unutulan özellikler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: CMS-İYS-İçerik Yönetim Sistemi Tavsiyesi
website baker isimli bir içerik yönetim sistemi var bir ara kullanmıstım basit bir yapısı var http://start.websitebaker.org adresinden bakabilirsin..
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sakarya
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Kod bilginiz varsa Seditio kullanin diyecegim. (En iyi degildir ama isinizi fazlasiyla gorur)
Artilari(script ozellikleri disinda); -Istediginiz icerige uygun yapmak icin, dogru bir tema secmeniz yeterli. -Yazdiginiz tum ozelliklerde mevcut. -Her gun gelistiriliyor(ozellikle Turk'ler tarafindan). -Sunucuyu yormuyor. Gordugum tek eksi yani; illegal icerikli cok site var Seditio'yu kullanan.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Afyon
|
Ben Xoops'u tavsiye ederim. Kullanımı kolay ve güvenlidir.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!