Zoque.Forum
»
Haber Scripti Önerileriniz
|
| İçerik Yönetim Sistemleri WordPress, Drupal, Joomla, TypePad, TYPO3 ve buna benzer blog ya da içerik yönetim sistemleri ile merak ettiklerinizi bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Haber Scripti Önerileriniz
Merhaba işin içinden 2 gündür çıkmadım.. Full flash Haber sitesi bile yapmayı düşündüm ama fikrimce saçmalıktan başka birşeye yaramayacak
![]() Bir haber sitesi kurulacak; kullanım legal yollarla olacak, ileride yasal bir sorun çıkarmayacak bir script aradım günlerdir.. Çokmu şey istedik? ![]() En küçük fikir ve önerileriniz benim için çok değerlidir.. Saygılar.. Mesaj ilkerturhan tarafından 15.05.2008 (23:57) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Re: Haber Scripti Önerileriniz
Open source scriptlere baktınız mı? Open source kaynaklar için en uygun yerlerden biri sourceforge.net sitesidir.
Bana da bir süre önce haber scripti lazım olunca orada arama yapmıştım. Bence içlerinde en iyi olanı bu: http://www.fusionnews.net (open source) Aktif bir kullanıcı topluluğu var. Sitenin forumuna bakabilirsin. Ben özelleştirme seçenekleri iyi olması nedeniyle bunu beğenmiştim. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Sivas
|
Ustad o scriptin demosu var mı acaba ?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: ANKARA
|
Şirket olarak hazırladığımız bir haber sistemi var.
Demo sitesi şu an hazırlanıyor. Ücretsiz olmamakla birlikte gerekli 24 saat destek imkanı mevcut. www.sporyolu.com 'dan inceleyebilirsin.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Fusionnews haber scriptini ben kullandım ve admin panelini çok beğendim. Çok güzel biçimlendirme seçenekleri var. Bir de kullanıcı tanımlama, kullanıcının yetkilerini tanımlama gibi özellikler var. Tanımladığınız kullanıcı email gönderecek kadar bilgisayar kullanıyorsa bununda duyuru postalayabilir.
Ayrıcı bu script database gerektirmediği için kurulumu çok kolay. Birkaç canlı örneğini görmek için forumda showcase bölümüne bakabilirsiniz: http://www.fusionnews.net/forums/ Open source olduğu için ve küçük bir hayran kitlesi olduğu için ve sürekli güncellendiği için bu script benim hoşuma gitmişti. Zaten sourceforge'daki ratingleri de çok iyi. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Afyon
|
Birde şunu inceleyin. İyi çalışmalar.
|
|
|
#10 (permalink) |
|
mydesign.gen.tr'nin myhaber sanırım adı o script baya başarılı bence bir bakın.Bende bu akşam kurup kullanıcam (şu win resselera alışırsam tabi)
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!