»
Üyelik sistemi önerisine ihtiyacım var
|
| İçerik Yönetim Sistemleri WordPress, Drupal, Joomla, TypePad, TYPO3 ve buna benzer blog ya da içerik yönetim sistemleri ile merak ettiklerinizi bu bölümde yöneltebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Üyelik sistemi önerisine ihtiyacım var
merhaba, Yeni bir site üzerinde çalışıyorum. Sitenin ücretsiz gezilebilecek sayfaları olacağı gibi, ödeme yapılarak, üye olunup girilebilen sayfalar da olacak.Ancak tek tip üyelik olmayacak, farklı paketler var.Mesela A paketini alan ziyaretçi, 1-2-3 sayfalarına girebilecek ama B paketini satın alan 4-5-6 sayfalarına girebilecek.Her iki paketi alan, tüm sayfalara girebilecek gibi. Bu şekilde bir üyelik sistemi sunabileceğim,kotrolleri, ayarlamaları kolayca yapabileceğim bir kontrol paneli de sunan, bir kere kurulduktan sonra hiç programlama bilgisi olmayan birisinin idare edebileceği bir üyelik sistemi gerekiyor ![]() Ne önerebilirsiniz? Teşekkürler, |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Üyelik sistemi önerisine ihtiyacım var
Ben de Joomla'yı tavsiye ederim. Virtuemart ve community builder eklentileri ile oldukça gelişmiş bir sistem kurabilirsin.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Üyelik sistemi önerisine ihtiyacım var
Hazır modüllerin kullanılmasından yana degilim. Heran yeni açık çıkıp siteniz hack yiyebilir bunuda göz önünde bulundurun.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!