|
|
#1 (permalink) |
|
vBulletin ile vBadvanced CMPS yada başka bir cms?
Merhaba. Bir arkadaşım benden kendi grubu için bir web sitesi kurmamı rica etti. Lisansı, ücreti her ne ise satın alabileceğimiz sağlam, problemsiz, Türkçe dil desteği ile problem yaşamak istemediğimiz bir sistem kullanmak istiyorum. CMS'ler ile pek fazla tecrübem yok. (Kurup ayarlamadım) Aklıma Vbulletin ile vBadvanced ikilisini kullanmak geldi. Ancak her ikisi hakkında hemen hemen hiç bilgi sahibi değilim. Customizasyon vb. uygulamarı yapmakta sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sadece öğrenmek istediğim şu;
Gibi özelliklerinin olması şart. Ücretli yada ücretsiz farketmiyor, her birini satın alabiliriz. Yeterki işimizi görebilecek ve yukarıda listelediğim özellikleri kurabileceğim stabil ve düzgün, sorun çıkartmayan bir CMS arıyoruz. Forumda aratsamda net bir cevap bulamadım. Tecrübesi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Afyonkarahisar
|
Re: vBulletin ile vBadvanced CMPS yada başka bir cms?
Merhabalar.
Bir Vbulletin ve vbadvanced kullanıcısı olarak "kıt bilgimden" birşeyler aktarayım: * Fotoğraf galerisi modülü (photoplog eklentisi ücretsizdir) * .avi, wmv, .mpg gibi videoları upload edip flash player ile görüntüleyebilecek bir video modülü (vbtube ücretisizdir) * Portal sayfasında yazarların yazılarını sunabileceği bir article modülü (vbArticle ücretsizdir) * Üye olurken field'ların özelleştirilebilir olması (field ayarları admin panelinden dilediğiniz gibi eklenip çıkarılabilmektedir * Admin panel ve normal arayüzün Türkçe dil desteği (tr dil desteği sürümler için mevcut. Sürüm güncellendikçe nadiren yeni ingilizce kelimeler ekleniyor bunları da Cümle bul/değiştir fonksiyonu ile rahatça düzenleyebiliyorsunuz) Umarım faydalı olmuşumdur. Saygılar...
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!