Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » Kendini Güvene alma ?

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 06.12.2002   #11 (permalink)

cemshid's Avatar

Yer: Istanbul,Turkiye

olmaz tabii , sadece ilerde PHP/ASP falan ile site yapılırsa ve böyle bir sorununuz olursa bu şekilde aşabilirsiniz diye yazdım, yoksa XCoder zaten HTML olarak bir çözüm istediğini söylemiş.
cemshid şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 07.12.2002   #12 (permalink)

Xcoder's Avatar

Yer: Essen
Alıntı:
Gönderen: cemshid
olmaz tabii , sadece ilerde PHP/ASP falan ile site yapılırsa ve böyle bir sorununuz olursa bu şekilde aşabilirsiniz diye yazdım, yoksa XCoder zaten HTML olarak bir çözüm istediğini söylemiş.
Yok Hayir Cözüm Farklida olabilir ASP disinda hepsi calisiyor hostda o yukarida dedigin olayyi nasil yapcaz az daha acarmisin ?
ve hala öyle bir admin paneli bulamadim. elinde olan varsa bekliyorum.

Mesaj Xcoder tarafından 07.12.2002 (13:26) yeniden düzenlendi.
Xcoder şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Old 07.12.2002   #13 (permalink)

cemshid's Avatar

sitenin işleyişi HTML tabanlı olduğu için, adamlar ilerde *.PHP dosyalarını silerek erişimini engelleyebilirler en basitinden.

tavsiyem PHP ile uyumlu bir file manager programı kur, bu programın gerekliliği konusunda adamları ikna et(ki silmesinler), sonra da file manager ile istediğin işlemleri yapabilirsin.

eğer PHP/ASP gibi bir dil olsaydı, file manageri herhangi bir dosyanın içine, belli bir komutla çağrılmak üzere yerleştirip, şifreleyebilirdin. gayetde güzel olurdu. böylece hosting şirketindeki yedekler yüklense bile, senin programında içine yüklenmiş olurdu

eğer PHP çalışıyorsa, tavsiyem HTML'in aynı olan yerlerini include ettir, adamlarada böyle anlat, örnek olarak arama.PHP'nin bir yerinede file manager'i göm kodların içine. süper olur.
cemshid şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2002   #14 (permalink)

Xcoder's Avatar

Alıntı:
Gönderen: cemshid
sitenin işleyişi HTML tabanlı olduğu için, adamlar ilerde *.PHP dosyalarını silerek erişimini engelleyebilirler en basitinden.

tavsiyem PHP ile uyumlu bir file manager programı kur, bu programın gerekliliği konusunda adamları ikna et(ki silmesinler), sonra da file manager ile istediğin işlemleri yapabilirsin.

eğer PHP/ASP gibi bir dil olsaydı, file manageri herhangi bir dosyanın içine, belli bir komutla çağrılmak üzere yerleştirip, şifreleyebilirdin. gayetde güzel olurdu. böylece hosting şirketindeki yedekler yüklense bile, senin programında içine yüklenmiş olurdu

eğer PHP çalışıyorsa, tavsiyem HTML'in aynı olan yerlerini include ettir, adamlarada böyle anlat, örnek olarak arama.PHP'nin bir yerinede file manager'i göm kodların içine. süper olur.

Elinde Hazir Bir Örnek varmi ? benim slklntlm PHP den anlamiyor olmam ama azir kodlar üstünde rahatlikla degisiklik yapabiliyorum hazir bir örnek varsa cok daha sevinirim.
Xcoder şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2002   #15 (permalink)

cemshid's Avatar

benimde sıkıntım, PHP'den anlamıyor olmam, ASP olsa ok ama..

forumun server side kısmına sorarsan PHP ile yazılmış file manager'ları elde edebilirsin
cemshid şu an çevrimdışı  
Old 07.12.2002   #16 (permalink)

stNonStop's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 5
Yaw konuşmayacaktım ama kendimi zor tuttum ve dayanamadım sayac uygulaması yok mu web sayfasının???

Sonuçta eğer bir sayaç uygulaması varsa adamlara dersin ki babalar bakın size sayaç yaptım...

Bu sayaçın çalışması için ilk sayfaının PHP olması lazım filan...

sayfaları PHP uzantılı yaparsın hepsini... Hepsini bu sayede arada atacağın KENDİNİ KORUMA scriptini bulmaları baya zor olur.

Gidersin kendine bir sayaç bulursun. Ondan sonra sayacın içine bir kontrolür yerleştirirsin dersin ki bu sayaç işte diyelim 100 olunca die dersin program orada kalır web sayfası tam olarak görüntülenmez...

Sayfa uzantıları PHP yapınca linklerini değiştirmen gerekir. İstersen sadece index kısmı değiştirirsin...

Artık gerisi sana kalmış...

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 04.01.2003   #17 (permalink)

Xcoder's Avatar

sorun Cözüldü Tesekürler.
Xcoder şu an çevrimdışı  
Old 04.01.2003   #18 (permalink)

stNonStop's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 5
Merak ettim ama ihşallah olumlu çözülmüştür....

Elektronik ve Haberleşme Mühendisi
Aziz DURMAZ
stNonStop şu an çevrimdışı  
Old 05.01.2003   #19 (permalink)

Xcoder's Avatar

Sayilir 300 Euro eksigine hal oldu
Xcoder şu an çevrimdışı  
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

alma , guvene , kendini

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 05:35.