|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Flyer Fiyatları
Arkdaşlar aradım durdum ama cok iyi verim alamadım sanırım etrafımdan birde sizlere sormak istedim . Parti ler için flyer + afiş fiyatlrı hakkında bilgisi olan varmı. benim bulduğum fiyatlar 50 $ ila 150 $ arası oynuyor doğrumudur fazlamıdır azmıdır Birde afiş heryerde olacaksa yapan kişi reklamını iliştirirse fiyat düşüyormuş ? !! pek anlamadım bunu ama böyle konuşmalar var
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
fiyatlar.
maldiv adalarında fiyatlandırma nasıl bilmiyorum.
![]() Istanbul'da ise sadece tasarımı için (hangi club'a ve/veya organizasyon'a yapacağına göre değişir tabii ama.) flyer: en az 100 milyon TL veya 100 dolardan başlıyor genellikle maksimum 150 belki 200 dolar civarına kadar çıkıyor. genel ortalama 100 dolar civarı olarak biliyorum. Türkiye'de organizasyon ve clubların bastırdığı birçok flyer'ı da görebileceğin şöyle bi adres var. http://www.preclub.com/v2/galeriler.asp (belki biliyosundur ama, bilenler bilmeyenlere aktarsın durumu işte) afiş: minimum 300 milyon'dan başlıyor fiyatlar. ortalama 500 milyon civarı ama. 1'e kadar da çıkıyordur ama milyar civarı bi fiyat için büyük bi müşteri veya bi organizasyon gerekir. Bunlar benim bildiğim aşağı yukarı fiyatlar. Yani fiyatında anlaşılmış teslim edilmiş işlerde bu fiyatlar geçerliydi genelde. Ama her yerde geçerli olmuyor maalesef bu club organizasyon işleri yeteri kadar kurumsallaşmadığı için. O yüzden yanıltıcı olmak istemem. Bunlar sadece benim bildiğim fiyatlar. Muhakkak farklı fiyatlar üzerinden konuşanlar da olucaktır. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Codelive'ın verdiği fiyatlar doğrudur, ben de şimdiye kadar bikaç işi bu civarda fiyatlara yaptım.
Ama olay flyer'ın içeriğine göre değişir, benimkiler hep vektorel grafik çalışmaları, Photoshop açmadım bile yaparken. Eğer fotoğraf çekmen vs. gerekirse değişir. Bi de, ben en son bi yere logo çalışması da yaptım flyerla birlikte, o da tabii ki arttırır (300 milyon arttırdım ben fiyatı, 450 milyona oldu). Tabii ki babylon'un, dulcinea'nı falan flyerlarını hazırlayan zebra design factory daha fazla para alıyordur ve bence sonuna kadar hakediyor. O kadar iyi işler yapsam ben de daha fazla para isterdim. Demek istediğim, kendi fiyatını belirlemelisin; mesela ben örneğin zebra kadar başarılı işler yapmadığımın farkındayım. Onlar flyer için milyar alıyo diye ben de milyar isteyememem. Sen de, örneğin benden daha fazla ama zebradan daha az paralar teklif edebilirsin
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!