Zoque.Forum
»
Sözleşme Örneği
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Sözleşme Örneği
Bakıyordumda foruma kısım kısım yerlerde web için sözleşme arayanlar var ve çok fazla bir kaynak yok gibi.
Fi tarihinde benimde hazırlamış olduğum bir sözleşme var. Tabi bazı yerler işe göre olduğu için bunu kendinize göre değiştirebilirsiniz. dosya burada :: sozlesme.zip belki işinize yarar diye düşündüm. Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
tesekkurler, mutlaka işe yarar yani...
![]()
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
çok bi tenk yu Se7en... yakın zamanda kuracağım şirket için işe yarar bir malzeme olacak kendisi...
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Seven yaptığın sözleşme iyi fakat gördüğüm kadar mükemmel değil kusura bakma bence bir avukat tarafından gözden geçirilip adli metinlerinde eklenmesi bence çok çok iyi olur örneğin:
Adli anlaşmazlık sonucunda yetkili mahkeme atanmamış. Ama genede iş tanımı olsun ödeme durumu olsun iyi . Daha çok özelleştirilmiş ve bir projeye aitmiş gibime geldi.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ben buraya gönderirken çok editledim. Adli kısmıda var ancak ben forum gibi yerlere bu konuları taşımaktan yana değilim. Bunun birde diğer sayfası var. göndermemdeki amacım zaten şartların ne olduğu, kendinizi nasıl güvence altına alırsınız? bunun mantığını göstermeye çalışmaktı. Adli kısımlar çok teferruatlı.
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!