Zoque.Forum
Dirsek Teması:
Geri Dön Zoque.Forum » E-Ticaret » İnternet ve İş » Merak Ettiğim Fiyatlar...

Yanıt

LinkBack Seçenekler
Old 25.09.2003   #11 (permalink)

soul's Avatar

Yer: LND
Re: Merak Ettiğim Fiyatlar...

Alıntı:
1.468x60 ve daha ufak banner fiyatı / flash banner
Genelde bir kampanya şeklinde olur 3-5 flash/gif banner 100$, 1' i de sadece 20$ olarak fiyatlandırılabilir sanırım.

Alıntı:
2.Kartvizit şeklinde 1-3 sayfa arası yani detay bir tasarım olmayacak belki bir fotoğraf bir adres ve biraz text olacak bu tür basit bir sayfanın maliyeti
100$-150$ maliyet hariç.

Alıntı:
3.Veritabanının olmadığı firma için ortalama büyüklükte bir sayfa
min. 400$ müşteriye göre, istenilen işe göre gibi kriterler fiyatta değişklik yapar. Müşteri hemen OK diyen bir kişiyse sorun yoktur, çok değişiklik isteyen bir kişiyse şahsen direk fiyatı yükseltirim.

Sonuçta istenilen ücretler sarfedilen efora doğru orantılı.

Alıntı:
4. Server-side ASP PHP gibi kodlamalarla geliştirilen tasarımı normal olan veritabanlı bir site içinde anket sistemi olacak ayrıca sayfalar admin panelden değiştirme edit ekleme silme vs. yapılabilecek.
600$ civarları

Alıntı:
5. Flash animasyon giriş minimum ve maximum fiyatlar ortalama çalışma ve kaç kişi
Bu çok göreceli ancak 300$ civarı, bir kişi çalışır çözer.

Alıntı:
6. Full flash site fiyatı ortalama bir site sayfa sayısı en az 10 veritabanlı olursa ne kadara hazırlanıyor?
1000$ >~

Alıntı:
7.Portal tipi bir site sadece linkler var html fiyatı?
400$~

Alıntı:
8. Portal tipli site haberler ve bir çok bölüm admin panel değiştirilebiliyor (hazır portallar olmayacak) fiyatı?
1200$ >~

Alıntı:
9.Sadece girişi flaş animasyon ortalama 15-20 sayfa özel server-side kodlama ile geliştirilmiş admin panel'den değiştirilebilir sayfalar
fiyatı ne kadar?
500$-700$ ve diğer tasarım kriterlerinin artısı eksisi

Alıntı:
Bir webmaster'a aylık minimum ne kadar teklif edilir ne kadara çalışılıyor şu an webmasterlar maximum aylık ne olabilir.
min. 750 mil. bunun altını şahsen terbiyesizlik olarak görüyorum, tabii ki karşıdaki kişi gerçekten az veya çok bir şeyler yapıyorsa.

Kayda değer bir kişi ise 1,250 - 2.000 arasında olmalı.

Alıntı:
Bir dedicated server kurulumunu yapacak bir eleman çalışabilir vaziyete getirecek donanım vs. olarak ne kadara yapar bu işi?
100$-150$

Alıntı:
Yine dedicated server kurulmuş ancak çeşitli yazılımlar gerekiyor sadece bunların kurulumunu kaç yapar biri hazır kullanılır vaziyete getirecek.
100$-150$

Bu konularda profesyonel bir hizmet alırsanız bu ücretler olur. Ancak eş-dost bulursanız bu ve bir önceki fiyatlandırma beleşte olur ki işler genelde bu şekilde yürür

Alıntı:
Son olarak server konuların da orta derecede bilgili biri ve uzman biri aylık olarak çalışacak ne kadara çalışıyorlar şu an minumum ne kadar verilir ve maximum ne kadar verilir?
Orta : En az 750.000.000
İleri En az 1.000.000.000

Fiyatları kendime gelse nasıl fiyat verirdim diye düşünerek yazdım, flash animasyon girişi hariç, maaş kısımları hariç hepsini de freelance olarak yapıyorum.

Mesaj soul tarafından 25.09.2003 (13:18) yeniden düzenlendi.
soul şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Old 25.09.2003   #12 (permalink)

Yer: budapeşte
server konusunda bir adam tutmaktansa bu iş managed server kiralamayla ayda 200- 250 dolara outsource edilir, site açma mail açma gibi basit işleri her webmaster yapabilir sanıyorum.

Arama motoru bilgi

teknoloji haber
julyano şu an çevrimdışı  
Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Spurl'e kaydet! http://reddit.com/submit?url=%url%&title=%title%Wong'e kaydet!Yahoo'ya kaydet!Google'a kaydet!MSN'e kaydet!Facebook'e kaydet!
Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Reklam
Yanıt

Etiketler

fiyatlar , ettigim , merak

Zoque'a hoşgeldiniz!
Zoque 27.02.1999 tarihinde yayın hayatına başlamış, paylaşıma dayalı bir oluşumdur. Tasarım, teknoloji, web, kültür ve sanat ana başlıkları altında bilgi paylaşımı ve benzer değerlere sahip katılımcıların birbirleriyle iletişime girmelerine imkan sağlar. "Az ama Öz" sloganından yola çıkarak, kaliteli ve nitelikli katılımı temel alır.

Saygın ve ciddi bir ortamda yardımlaşmak, haberleşmek, kendi bildiklerini diğer katılımcılarla paylaşmak isteyen, oluşumumuza düzenli katılımda bulunacağı inancını taşıyan konuklarımızı üye olmaya davet ediyoruz. [ » ]

Üye Girişi:

En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma canon css div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu microsoft muzik mysql nasil neden nedir online photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf tasarim tasarimci tasarimcisi tasarimi turk turkce veri video web windows wordpress xml yardim yazi yeni zoque
Zoque RSS Aboneliği
Son eklenen konuları e-posta ile haber verelim mi?

Forum Yazılımı: vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0

Arayüz/Skin "Güneş" © www.zoque.com / net. Copyright © 1999 - 2008
Forum Saati GMT +2. Şu anda saat: 05:20.