|
|
#2 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 13.07.2000
Yer: LND
Mesaj: 4,284
|
site ben görmeyeli bayağı bir şekil yapmış ancak site adresini
"http://scriptlance.com/" şeklinde yazıp http://www.scriptlance.com/cgi-bin/f....cgi?_turkmale adresine link atıp kendine çaktırmadan prim yaptırmaya çalışman hoş bir davranış değil bence.
__________________
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 28.02.2003
Yer: istanbul
Yaş: 31
Mesaj: 11
|
Bu siteyi oldukça beğeniyorum.hem iş almak bakımından hemde beni aşan şeyleri ucuza yaptırmak için oldukça güzel bir yer.siteyi buraya yazmamın ana sebebi para kazanmak değil.
Affiliate olarak gönderdiklerim ancak iş yaparsa küçük bir komisyon hesabına aktarılıyor bu doğru.ama ödeme şartlarını kontrol ederseniz bu yolla para kazanmam için oldukça fazla webmaster göndermem gerekiyor ve bu webmasterlarında orada iş yapması gerekiyor ki ben bunun da pek olcağını zannetmiyorum. Eğer 1-2 $ benim hesabıma geçerse ve bende orada bir script yazdırırsam bütün kazanacağım budur. çokta etik dışı bir hareket yaptığımı zannetmiyorum. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Üyelik Tarihi: 13.07.2000
Yer: LND
Mesaj: 4,284
|
Konu bu değil hatta bence buradan gidenlerin senin üzerinden de gitmesi çok mantıklı ancak burada http://scriptlance.com/ yazıp URL yi o şekilde vermek bana biraz itici geldi direk yazsan daha hoş olurdu bence.
Ancak şimdi bakıyorumda bende durumu biraz suizan ile değerlendirmiş olabilirim, yani sen göz zevki adına bunu yapmış olabilirsin. Yanıldıysam kusura bakma...
__________________
FERRUH.MAVİTUNA - İnanmıyorum, yeni site! |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!