|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Kayseri-ANKARA
|
www.gt.com.tr iyi işler yapmış bence. en eskilerden biri bu firma. yabancı diyorsan www.neostream.com işi harbiden biliyor derim. |
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
yerine tasinmistir.... Tel : 0 212 244 63 33 244 63 34 |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
ayrıca kuruluşun resmi grubu GRA-LISTe da katılabilirsin bu yollarla konuya daha hakim ustalardan daha detaylı bilgi edineceğine eminim... bu kurumu bir grafiker odası gibi düşünebilirsin (belli prosedürler yüzünden --alaylıları odaya üye olamazlar-- oda olmuyor) Benim diyebileceğim üye olunması zor gibi görünen bir yer kisaca soylemek gerekirse üyelik için 3 adet is ornegiyle dernege basvuruluyor. ve yönetim kurulu onayından sonra üyeliğiniz başlıyor e bu da belli bir standart getiriyor tabii temel olarak bu kadar basit. ancak universitelerin grafik bolum mezunlarinin, is ornegi gondermesine gerek yok. ilk basvuruyla uye oluyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
@DEMONAZ
Sorduğun soruya cevap vermek aslında çok zor, neye göre değerlendirme yapılacak, yurtiçimi yurtdışımı olacak, bunları bilmeden sadece işini iyi yapan firmaları ve ekolleri yazabiliriz buraya, Yurt içersinden pek fazla iyi firma bilmiyorum bir iki tane, Luckyeye gerçekten işini iyi yapan firmalardan biri, bir tane daha yazardımda forum kuralları beni engelliyor Yurt Dışından ise çok iyi firmalar var favorilerim, WideGroup 2advanced 11interactive Umarım faydalı olmuştur.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!