Zoque.Forum
»
Gelecek'te...
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Gelibolu
|
Gelecek'te...
Merhaba,
Hepinize birşey sorup fikrini almak istiyorum. Gelecekte BT sektörünün hangi alanına ağırlık versek bu işten karlı çıkarız, hangi sektörün önemi artacak. Programlama - Sistem Yönetimi - Network - Kablosuz İLetişim ya da başka birşey ve neden? |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Belki basit bir cevap olacak ama zevk aldığın iş demek istiyorum.
Eğer işinden zevk almazsan işini bilmek sana pek bir şey kazandırmıyor. yada ben böyle üdşünüyorum.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Şu an ileri seviye ASP.NET çok güzel imkanlar sunacaktır. Aynı şekilde ilerisi içnde hoş bir açılış olacaktır.
Aynı paralellikle ASP.NET ve peşinden gelecek Microsoft teknolojilerini takip ederek her zaman iş imkanı yakalayabilrsin. Ek olarak C# gibi bir dil kullanırsan syntax ve mantık olarak ta programlama seviyesinin her zaman yükselmesine imkan sağlanabilir diye düşünüyorum.
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Somewhere, over the rainbow
|
Merhaba Bahadır,
Ben de soul'a katılmakla birlikte zevk algılarım çok değişken olduğu için her yöne dalarım. Herşeyden biraz bilirim. Ama şu bir gerçekki profesyonel olmak için bir şeyi çok iyi bilmek gerekmekte. Mesela ben PHP'yi aklımdakileri ekrana dökecek kadar biliyorum. Bu yüzden bu benim profesyonel olduğum alan ama bunun kaynağı tabii ki PHP kodlarken zevk almam. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Gelibolu
|
|
|
|