|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
İzmir Maaşları
Merhaba Denizli'de grafikerlik (daha çok masaüstü yayıncılık) yapıyorum çarşamba günü İzmir'e iş görüşmesine gideceğim herşeyle hazırım ancak ne kadar maaş isteyeceğimi piyasanın neyi kaldırdığını bilmiyorum özellikle İzmir'de çalışan arkadaşlar piyasanın durumu hakkında bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Valla o kadar genel bir şey yazmışsın ki cevap vermek çok zor. Hangi pozisyon için başvuracaksın, hangi sistem / program / programlama dili veya tasarım alanında bilgin var vs vs...
Ayrıca hangi firmalara başvurmayı düşünüyorsun (İzmir'de 4 firma değiştirmiş ve hemen hemen tüm tasarım firmalarını uzaktan veya yakından tanıyan biri olarak) ona göre yardımcı olmak isterdim ama sanırım biraz geç artık
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: izmir
|
Re: İzmir Maaşları
selamlar
izmir piyasası hakkında blgi almak istiyorum web tasarım alanında çalışıyorum ve izmirde webtasarım alanında çalışıyorum ama piyasa hakkında bilgim yok var olan firmalar neler, iyi firmalar varmı bu alanda, maaşlar webtasarım alanında nasıl yani genel piyasa değerlendirmesi istiyorum bu arad ufak bi anektod gsfde okuyorum ve haftanın 4 günü çalışıyorum yani part time ücertlendirmeleri web piyasasında nedir bilhassa başvurabileceğim firmalar hakkında bilgilendirirsen sevinirim kolaygelsin |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!