»
Eski animasyonlarımı Türkçe olarak yeniden satıyorum
|
| İnternet ve İş İş planı hazırlanması, risk sermayesi, Türkiye'de risk sermayesi, şirket kurulması, internette para kazanma yolları... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Adana
|
Eski animasyonlarımı Türkçe olarak yeniden satıyorum
merhaba, Bu konuyu yazmak için en uygun bölümün burası olacağını düşündüm, değilse değiştirebilirsiniz. Benim daha önce tamamladığım e-kart sitelerinden birisinin içeriğini tamamen Türkçeleştirerek değerlendirmek istiyoruz.60 tane flash animasyon var, bilenler animasyonlarımı biliyor, bilmeyenler için portfolyo adresim; www.mehmetsaygin.com Animasyonların tamamı çok güzel, hepsi ses efektleri ve müzikle desteklenmiş, cıvıl cıvıl 1. sınıf işler. Hatta Türkçe olarak daha kaliteli e-kartlar hazırlanmadı bile diyebilirim, biraz ayıp ama olsun ![]() Bu e-kartları değerlendirmek için bir kaç alternatif var; *Mevcut bir portal veya e-kart sitesine içerik olarak satılabilir. *Bir sponsor bulunup, para ondan alınarak, daha çok insana ulaşması açısından, büyük portallardan birisine sponsorun logosu ile ücretsiz verilebilir. *Bir ajans müşterisine bu animasyonlarla yeni bir site yapabilir. *Alan firma ne istiyorsa onu yapar ![]() Satış kartların Türkçe versiyonlarını içeriyor, kaynak dosyalar satışa dahil değil.Ancak aynı kartları tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Bu konuda ciddi olan arkadaşlar, ne şekilde değerlendirmeyi planladıklarını ve hangi firma adına hareket ettiklerini belirten bir mesaj atarlarsa site adresi, ücret, takvim gibi detayları görüşürüz. Halen vakit varken hatırlatayım, en kuvvetli kısım yeni yıl ksımı ![]() Herkese iyi çalışmalar, Mehmet Saygın Mesaj kalvinhobs tarafından 19.12.2003 (18:52) yeniden düzenlendi.. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!